compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 13 28-3 t/m 3-4
Film van de week!
MENU

Wilde Waard

Voor alle leeftijden

Pitch van Wilde Waard

Wilde Waard filmstill

Wilde Waard filmstill

Delen op facebook
Wilde Waard
Nederlandse première: 5-1-2023
Nederland, 2021, 50 min,

In De Wilde Waard volgt de filmmaker de wilde dieren uit de Alblasserwaard. Het leefgebied van grutto’s, purperreigers, hazen, brandganzen, reeën, heikikkers, bruine kiekendieven en argusvlinders. Deze dieren gefilmd op cruciale momenten in hun leven, ze krijgen allerlei uitdagingen voor hun kiezen .

Wilde Waard trailer

Trailer van Wilde WaardBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Wilde Waardhttps://i1.ytimg.com/vi/rTeVIiaQ0qI/hqdefault.jpg2022-11-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Wilde Waard - Bioscopen, Tijden & Tickets

Wilde Waard in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Wildernis in de polder.

De Alblasserwaard is een prachtig oud-Hollands weidegebied, gelegen in het zuiden van het Groene Hart. Je vindt er uitgestrekte weilanden, plassen, lange sloten, molens en veel wilde dieren. Het is het leefgebied van grutto’s, purperreigers, hazen, brandganzen, reeën, heikikkers en argusvlinders. We volgen deze dieren op bepalende momenten in hun leven en ontdekken voor welke uitdagingen zij hier komen te staan. De Wilde Waard won de award voor beste Independent Production op het Wildlife Film Festival Rotterdam. Ook werd de film genomineerd voor een Independent production Award (2022) op het prestigieuze Duitse natuurfilm festival Greenscreen.

Cast & Regisseur