compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 02 10-1 t/m 16-1
WEB | mobiel
Stan & Ollie
MENU
Home > Films > Winnie De Poeh (NL)

Winnie De Poeh (NL)

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

familiefilm

Pitch van Winnie De Poeh (NL)
Winnie De Poeh (NL) filmstill
Winnie De Poeh (NL) filmstill
Delen op facebook
Winnie De Poeh (NL)
Nederlandse première: 20-4-2011
Verenigde Staten, 2011,
Winnie de Pooh is weer terug in de bioscoop en alle bekende figuren zijn weer van de partij. Uil stuurt de hele bende er op uit om Janneman Robinson te redden van een niet bestaande boef. Het wordt uiteindelijk een hele drukke dag voor de beer die alleen maar wat honing wilde halen.
trailer en bijzonderheden over Winnie De Poeh (NL)
Het heeft 35 jaar geduurd maar er komt eindelijk weer een Winnie de Pooh film in de bioscoop. De film is gebaseerd op de originele verhalen van A.A. Milne.
Aanloop van Winnie De Poeh (NL)
Jim Cunnings, die hier de stem van Winnie the Pooh doet, is een bekend stemacteur. Hij deed vele stemmen waaronder videogames, tekenfilms. In de bioscoop konden we hem horen in The Princess and the Frog en Bee Movie.
BioscoopAgenda van Winnie De Poeh (NL)

Winnie De Poeh (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Winnie De Poeh (NL) zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 49 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Het heeft 35 jaar geduurd maar er komt eindelijk weer een Winnie de Pooh film in de bioscoop. Uil stuurt de hele bende er op uit om Janneman Robinson te redden van een niet bestaande boef. Het wordt uiteindelijk een hele drukke dag voor de beer die alleen maar wat honing wilde halen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen