compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Wish (NL)

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van Wish (NL)

Wish (NL) filmstill

Wish (NL) filmstill

Delen op facebook
Wish (NL)
Nederlandse première: 22-11-2023
Verenigde Staten, 2023, 95 min,

In Wish doet het meisje Asha een wens aan een ster in de hemel. Tot haar verbazing daalt de ster naar de aarde om haar te helpen om haar wens in vervulling te laten gaan, in de vorm van een bal die zich best ondeugend gedraagt.

Wish (NL) trailer

Trailer van Wish (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Wish (NL)https://i1.ytimg.com/vi/CTQwdA10sGE/hqdefault.jpg2023-05-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Wish (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Wish (NL) in de bioscoop

Wil je Wish (NL) zien? Koop of huur de film hier:Het meisje Asha doet een wens bij een ster, die tot haar schrik en verbazing naar de aarde komt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Wish, de gloednieuwe, epische, geanimeerde musicalfilm van Walt Disney Animation Studios, bewijzen Asha en een kleine bal vol grenzeloze energie die Star wordt genoemd dat wonderlijke dingen kunnen gebeuren wanneer de wil van een moedig persoon samengaat met de magie van de sterren.

Wish speelt zich af in het magische koninkrijk Rosas en vertelt het verhaal van Asha, een optimist met scherpe humor die veel geeft om haar gemeenschap. Wanneer Asha zich op een moment van nood naar de hemel wendt en een wens doet, wordt haar smeekbede beantwoord door een kosmische kracht – een kleine bal gevuld met grenzeloze energie die Star wordt genoemd. Asha en Star nemen het op tegen de meest geduchte vijanden om haar gemeenschap te redden. Ze bewijzen dat wonderlijke dingen kunnen gebeuren wanneer de wil van een moedig persoon samengaat met de magie van de sterren.

Productiemaatschappij: Walt Disney Animation Studios, Walt Disney Pictures

Cast & Regisseur