compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Wolf and Sheep

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaar

Pitch van Wolf and Sheep

Wolf and Sheep filmstill

Wolf and Sheep filmstill

Delen op facebook
Wolf and Sheep
Nederlandse première: 10-8-2017
Afghanistan, Denemarken, Frankrijk, Zweden, 2016, 86 min,

Gebaseerd op fragmenten uit dagboeken, onderzoekt deze film als een antropologische onderzoeker hoe het leven in in een klein dorp in het midden van Afghanistan is, waar de wolven en schapen beide een grote rol van betekenis spelen.

Bekijk bij:

Cinemember

Wolf and Sheep trailer en bijzonderheden

Deze film laveert tussen fictie en een documentaire. Naturalistische, etnografische beelden worden vermengd met een magisch, realistische sfeer.

Trailer van Wolf and SheepBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Wolf and Sheephttps://i1.ytimg.com/vi/0HP99kF_Gco/hqdefault.jpg2017-05-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Shahrbanoo Sadat is een Afghaanse filmmaker, geboren in Iran, die in Frankrijk film studeerde. Dit is haar eerste film.

Synopsis distributeur

Een film waarin naturalistische, etnografische beelden vermengd worden met een magisch, realistische sfeer.

Wolf and Sheep is een prachtige, hybride film uit Afghanistan van een 26-jarige vrouwelijke cineaste. Gebaseerd op de ervaringen uit haar jeugd toen ze zelf nog in een klein dorp in het midden van Afghanistan woonde. Een subtiel portret waarin de regisseuse met heel veel respekt naar haar personages kijkt en op een ongedwongen manier hun verhaal tot leven brengt. Een film waarin naturalistische, etnografische beelden vermengd worden met een magisch, realistische sfeer.

Productiemaatschappij: Adomeit Film, Film i Väst, La Fabrica Nocturna Productions, New Danish Screen, Pretty Pictures, trigon-film, Wolf Pictures, Zentropa International Sweden

Nieuws over Wolf and Sheep