compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

Wonder Park 3D (NL)

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaara

Pitch van Wonder Park 3D (NL)

Wonder Park 3D (NL) filmstill

Wonder Park 3D (NL) filmstill

Delen op facebook
Wonder Park 3D (NL)
Nederlandse première: 17-4-2019
Spanje, Verenigde Staten, 2019, 85 min,

June heeft altijd de fantasie gehad om een eigen pretpark te ontwerpen en dan ontdekt ze het vervallen park Wonderland in het bos. Het park komt haar zo bekend voor, samen met de dieren in het park wil ze dit plek weer betoveren.

Wonder Park 3D (NL) trailer en bijzonderheden

Deze film heeft geen regisseur bij de crew staan, iets wat de Director's Guild normaal niet toestaat.
Het pretpark in de film heet 'Wonderland', alleen in Canada is er een pretpark genaamd Canada's Wonderland en in Duitsland (vlak over de grens bij Nijmegen) genaamd Kernwasser Wunderland.

Trailer van Wonder Park 3D (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Wonder Park 3D (NL)https://i1.ytimg.com/vi/OF6_tOskRes/hqdefault.jpg2019-04-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Wonder Park 3D (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Wonder Park 3D (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Wonder Park 3D (NL) zien? Koop of huur de film hier:June heeft altijd de fantasie gehad om een eigen pretpark te ontwerpen en dan ontdekt ze het vervallen park Wonderland in het bos.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June tot leven komt.

Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje, genaamd June, werkelijkheid wordt.

Productiemaatschappij: Ilion Animation Studios, Midnight Radio, Nickelodeon Movies, Paramount Animation, Paramount Animation (presents)

Cast & Regisseur

Dylan Boyack

Little Boy #1
Sofia Mali

Young June
David Feiss

Regisseur
Wonder Park 3D (NL)