compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Films > Wonder Wheel

Wonder Wheel

***00
Waardering: 3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGrof taalgebruikAngst

drama

Pitch van Wonder Wheel
Wonder Wheel: Justin Timberlake (Mickey)
Wonder Wheel: Justin Timberlake (Mickey)
Delen op facebook
Wonder Wheel
Nederlandse première: 21-12-2017
Verenigde Staten, 2017, 101 min,
In het Coney Island van de jaren vijftig zijn de levens van een badmeester, een voormalig actrice, haar onbehouwen man en hun dochter met elkaar verbonden. Bovendien is dochterlief op de vlucht voor gangsters.
trailer en bijzonderheden over Wonder Wheel
Dit is de eerste keer dat Woody Allen en Kate Winslet samenwerken in een film.
Aanloop van Wonder Wheel
Woody Allen is onder andere bekend als regisseur van Midnight in Paris en Annie Hall.
BioscoopAgenda van Wonder Wheel

Wonder Wheel in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Wonder Wheel, de nieuwe film van Woody Allen, vertelt het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren ’50.

Wonder Wheel vertelt het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren ’50: Ginny (Kate Winslet), een melancholische, nogal emotionele voormalig actrice, die inmiddels als serveerster in een visrestaurant werkt; Humpty (Jim Belushi), carrouselbediende en Ginny’s onbehouwen echtgenoot; Mickey (Justin Timberlake), een jonge en knappe badmeester die ervan droomt toneelschrijver te worden en Carolina (Juno Temple), de van Humpty vervreemde dochter die zich voor gangsters schuilhoudt in het appartement van haar vader. Wonder Wheel is poëtisch gefilmd door Vittorio Storaro en is een krachtig en dramatisch verhaal over passie, geweld en verraad.