compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Wonder Woman 1984 3D

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van Wonder Woman 1984 3D

Gal Gadot (Diana Prince / Wonder Woman) en Chris Pine (Steve Trevor)

Gal Gadot (Diana Prince / Wonder Woman) en Chris Pine (Steve Trevor)

Delen op facebook
Wonder Woman 1984 3D
Verenigde Staten, 2020, 151 min,

In Wonder Woman 1984 is het jaar van de grote kapsels en oversized kostuums en daarbij passende megalomane zakenlui, één in het bijzonder — Maxwell Lord — heeft het op een goudgele steen gemunt, wat allerlei rampen op de wereld afroept. Diana Prince die een suffige baantje heeft in de kelder van een museum moet zich ineens weer laten zien en de wereld redden.

Wonder Woman 1984 3D trailer en bijzonderheden

De film is veelvuldig uitgesteld en na een jaar werd de film uiteindelijk op 1 april 2021 online gereleased.

Trailer van Wonder Woman 1984 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Wonder Woman 1984 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/AxP5ErkB_R8/hqdefault.jpg2020-12-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Wonder Woman 1984 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Wonder Woman 1984 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Wonder Woman 1984 3D zien? Koop of huur de film hier:Diana Prince treedt ineens uit de schaduw wanneer een op macht beluste zakenman een oud artefact probeert te bemachtigen die de wereld op de rand van vernietiging brengt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

We maken een sprong naar de jaren 80 voor Wonder Woman’s volgende avontuur op het witte doek waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat: Max Lord en The Cheetah.

We maken een sprong naar de jaren 80 voor Wonder Woman’s volgende avontuur op het witte doek waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat: Max Lord en The Cheetah. Met wederom Patty Jenkins als regisseur en Gal Gadot in de hoofdrol is Wonder Woman 1984 het vervolg op de eerste film met deze DC-superheld, Wonder Woman uit 2017, die records heeft gebroken en wereldwijd 822 miljoen dollar heeft opgebracht. In de film zien we ook Chris Pine als Steve Trevor, Kristen Wiig als The Cheetah, Pedro Pascal als Max Lord, Robin Wright als Antiope en Connie Nielsen als Hippolyta. Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Gal Gadot en Stephen Jones produceren de film. Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo en Wesley Coller zijn de uitvoerend producenten. Samen met Geoff Johns en David Callaham schreef regisseur Patty Jenkins ook het scenario, gebaseerd op de personages uit het DC-universum. Achter de schermen wordt de regisseur bijgestaan door verschillende leden van haar Wonder Woman-team, waaronder director of photography Matthew Jensen, de voor een Oscar® genomineerde production designer Aline Bonetto (Amélie) en de Oscar®winnende kostuumontwerper Lindy Hemming (Topsy-Turvy). De voor een Oscar® genomineerde editor Richard Pearson (United 93) doet de montage. De muziek is van de Oscar®winnende componist Hans Zimmer (Dunkirk, The Lion King). Warner Bros. Pictures presenteert een Atlas Entertainment/Stone Quarry productie en een Patty Jenkins film, Wonder Woman 1984.

Productiemaatschappij: DC Comics, DC Entertainment, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Kristen Wiig

Barbara Minerva / Cheetah
Chris Pine

Steve Trevor
Pedro Pascal

Max Lord
Gal Gadot

Diana Prince / Wonder Woman
Patty Jenkins

Regisseur
Wonder Woman 1984 3D poster

Nieuws over Wonder Woman 1984 3D