compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Jinn

***1/20
Waardering: 3.3/5

Zaatari Djinn

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Jinn

Jinn filmstill

Jinn filmstill

Delen op facebook
Jinn
Nederlandse première: 20-1-2022
Nederland, 2016, 92 min,

Zaatari Djinn is een vluchtelingenkamp midden in de woestijn dat is uitgegroeid tot een stad die voor 80 procent uit kinderen bestaat. In deze documentaire zien we hoe veerkrachtig de kinderen zijn en hoe ze blijven dromen.

Bekijk bij:

videoland

Jinn trailer en bijzonderheden

Het vluchtelingenkamp Zaatari bevindt zich in Jordanië vlakbij de Syrische grens. Toen de oorlog in Syrië uitbrak kwamen er elke dag 3500 vluchtelingen bij.

Trailer van JinnBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Jinnhttps://i1.ytimg.com/vi/T_SSvFmHckE/hqdefault.jpg2021-11-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Filmmaker Catherine van Campen maakte eerder de documentaire Garage 2.0.

Jinn - Bioscopen, Tijden & Tickets

Jinn in de bioscoop

Wil je Jinn zien? Koop of huur de film hier:


videoland

Zaatari Djinn is een vluchtelingenkamp midden in de woestijn dat is uitgegroeid tot een stad die voor 80 procent uit kinderen bestaat. In deze documentaire zien we hoe veerkrachtig de kinderen zijn en hoe ze blijven dromen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Summer is een zorgeloos 17-jarig meisje wiens wereld op zijn kop staat wanneer haar moeder Jade, een populaire meteoroloog, zich abrupt bekeert tot de islam. Deze verandering en een beginnende liefde zetten Summer ertoe aan haar identiteit opnieuw te evalueren. In het debuut van regisseur Nijla Mu'min onderzoekt zij hoe een puber haar ware identiteit kan vinden te midden van familiale en religieuze invloeden. Het is een coming-of-age verhaal over identiteit, eerste liefde en veranderende familierelaties. Jinn won onder andere Best Screenplay op American Black Film Festival en Narrative Feature op SXSW Film Festival.

Productiemaatschappij: Cinema Delicatessen, Herrie Film & TV, Journeyman Pictures, Witfilm

Cast & Regisseur

Nieuws over Jinn