compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

Zwaar Verliefd!

**000
Waardering: 2/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Zwaar Verliefd!

Delen op facebook
Zwaar Verliefd!
Nederlandse première: 11-10-2018
Nederland, 2018, 86 min,

Een jonge dierenarts met een gewichtsprobleem valt als een blok voor het baasje van een labrador die zij redt. Ze is enkel vreselijk onzeker. Haar vriendinnen overtuigen haar om haar droom-man na te jagen. Eerst moet zij zekerder van zichzelf worden en van zijn gevoelens.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIXAmazon Prime Video

Zwaar Verliefd! trailer en bijzonderheden

Naar het debuutroman van Chantal van Gastel.

Trailer van Zwaar Verliefd!Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Zwaar Verliefd!https://i1.ytimg.com/vi/UO2ow4t5kqQ/hqdefault.jpg2018-07-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de eerste hoofdrol voor Barbara Sloesen, maar eerder viel ze al op in Soof: Een Nieuw Begin (2017), Onze Jongens (2016), Rokjesdag (2016), Mannenharten 2 (2015).

Zwaar Verliefd! - Bioscopen, Tijden & Tickets

Zwaar Verliefd! in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Zwaar Verliefd! zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX Amazon Prime Video

Een jonge dierenarts valt als een blok voor het baasje van een hond die zij redt. Ze is enkel vreselijk onzeker. Haar vriendinnen overtuigen haar om haar droom-man na te jagen, maar zit hij haar wel zitten.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen onzekerheid en de zoektocht naar liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen.

De jonge, succesvolle dierenarts Isa (Barbara Sloesen) is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ze wil lekkerder in haar vel zitten en besluit de Bossche bollen te laten staan en zichzelf naar de sportschool te slepen met haar zusje (Abbey Hoes). Ruben (Jim Bakkum) is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft ze niet te geloven. Na een peptalk van haar vriendinnen (Liza Sips, Jamie Grant) besluit Isa toch voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd? Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen onzekerheid en de zoektocht naar liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen. Naar het boek van Chantal van Gastel.

Productiemaatschappij: Brabant Films (co-production), Interstellar Pictures (co-production), RTL, TDMP

Cast & Regisseur

Nieuws over Zwaar Verliefd!