compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Films > El Presidente > Filmagenda

El Presidente

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruik

drama, filmhuis, mysterie, thriller

BioscoopAgenda van El Presidente

El Presidente in de bioscoop

Delen op facebook
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je El Presidente zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Politiek drama waarin de Argentijnse president tijdens een topberaad van Latijns-Amerikaanse presidenten betrokken raakt bij een corruptieschandaal. Met Christian Slater.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Politieke intriges in El Presidente zorgen ervoor dat de film gaandeweg van een politieke thriller in een psychologische drama verandert.

Politieke intriges in El Presidente zorgen ervoor dat de film gaandeweg van een politieke thriller in een psychologische drama verandert.
Hernán Blanco, de president van Argentinië, staat voor een belangrijke beslissing. Hij komt samen met politieke leiders voor een conferentie in het Chileense La Cordillera. De beslissingen die hij moet nemen, zijn niet alleen van belang voor zijn politieke carrière, maar hebben ook impact op zijn privéleven. Mysterieuze omstandigheden rondom zijn dochter zijn van invloed op het politieke spel dat wordt gespeeld.