compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

****1/2
Waardering: 4.5/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarAngst

avontuur, familiefilm, fantasy

BioscoopAgenda van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald in de bioscoop

Delen op facebook
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 11 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Depp) ontsnapt en wil zoveel mogelijk volgelingen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens.
In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.