compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Klara en de gekke koeien (NL)

***00
Waardering: 3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarAngst

animatie

BioscoopAgenda van Klara en de gekke koeien (NL)

Klara en de gekke koeien (NL) in de bioscoop

Delen op facebook
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Klara en de gekke koeien (NL) zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In de stad woont het kalfje Klara die maar één droom heeft, een grote ster worden! Dan krijgt Klara een langverwachte brief van haar vader. Ze heeft hem al jaren niet gezien en ze besluit hem op te zoeken.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Midden in de grote stad woont het jonge kalf Klara die maar één grote droom heeft. Als ze later groter is wil ze een grote ster worden! Op een dag krijgt Klara een langverwachte brief van haar vader. Ze heeft haar vader al jaren niet gezien en ze besluit hem op te zoeken. Zo komt Klara terecht in het echte boerderijleven vol avontuur. Ze maakt allemaal nieuwe vrienden, maar dan komt plotseling de boerderij in gevaar. Om de boerderij te redden uit de handen van een gemene zakenman, moeten Klara en haar vrienden 100 appeltaarten bakken. Alleen de appels van de boerderij blijven maar verdwijnen… Gaat het Klara en haar vrienden lukken om de dader te pakken, haar droom waar te maken én de boerderij te redden?