compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU

La Novia del Desierto

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

drama, filmhuis

BioscoopAgenda van La Novia del Desierto

La Novia del Desierto in de bioscoop

Delen op facebook

Wil je La Novia del Desierto zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De 54-jarige Teresa valt in een zwart gat als ze haar baan kwijtraakt. Als ze ook nog haar tas verliest, gaat ze daar samen met een marktkoopman naar op zoek en komt in contact met een leven dat haar tot dan toe onbekend was.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
De 54-jarige Teresa heeft decennialang als inwonend huishoudster gewerkt in Buenos Aires. Van de ene op de andere dag valt haar veilige basis weg als de familie voor wie ze werkt het huis verkoopt. Ze accepteert noodgedwongen een nieuwe betrekking in het verre San Juan. Onderweg komt ze in contact met marktkoopman Gringo. Wanneer Teresa haar tas verliest, gaat Gringo haar helpen deze terug te vinden. Samen trekken ze door de woestijn op zoek naar haar spullen. Voor het eerst ervaart Teresa een leven dat ze nooit eerder gekend heeft.
De rol van Teresa wordt op indrukwekkende wijze vertolkt door Paulina Garcia die eerder furore maakt in Gloria. De Argentijnse regisseurs Cecilia Atán en Valeria Pivato maakten met La Novia del Desierto hun speelfilmdebuut. De film werd geselecteerd voor de officiële selectie van Un Certain Regard op het filmfestival van Cannes 2017 en werd genomineerd voor de Gouden Camera.