compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 17-1 t/m 23-1
WEB | mobiel
Mary Queen of Scots
MENU
Home > Films > The Third Murder > Filmagenda

The Third Murder

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, filmhuis, mysterie

BioscoopAgenda van The Third Murder

The Third Murder in de bioscoop

Delen op facebook
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

The Third Murder te zien in de bioscoop in:

Heerlen
Synopsis distributeur
Deze thriller vertelt het aangrijpende verhaal van een advocaat die probeert de waarheid te achterhalen terwijl hij gaandeweg zijn vertrouwen in het recht verliest.

Wat gebeurt er wanneer een advocaat zich afvraagt waar zijn verantwoordelijkheid eigenlijk ligt en besluit dieper te graven dan gewenst? Hoe betrouwbaar zijn de getuigen in een zaak en doet de waarheid er eigenlijk toe? Advocaat Shigemori neemt de verdediging van moordverdachte Misumi op zich. Aangezien Misumi bekend heeft en al eerder voor moord veroordeeld werd, wacht hem de doodstraf. Shigemori kan eigenlijk niet veel meer voor hem doen. Maar dan doen de getuigenissen van de familie van het slachtoffer en die van Misumi doen twijfelen aan de eerdere bekentenis van zijn cliënt. The Third Murder won zes Awards bij de belangrijkste Japanse Academy Prizes, waaronder die voor Beste Film en Beste Regie. Regisseur Hirokazu Kore-eda (Noboy Knows, Like Father, Like Son) schept een intrigerende puzzel, die ons een spiegel voorhoudt over recht en gerechtigheid.