compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU

Winchester: The House That Ghosts Built

**1/200
Waardering: 2.8/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

biografie, fantasy, horror, mysterie, thriller

BioscoopAgenda van Winchester: The House That Ghosts Built

Winchester: The House That Ghosts Built in de bioscoop

Delen op facebook
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Winchester: The House That Ghosts Built zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 31 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De weduwe van wapenfabrikant Winchester, gespeeld door Helen Mirren, is er van overtuigd dat geesten van met Winchester-wapens gedode mensen haar achtervolgen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Sarah Winchester, de weduwe van een Amerikaans wapenmagnaat, is er van overtuigd dat ze geteisterd wordt door de geesten van mensen die door de wapens van haar echtgenoot zijn omgekomen. Nadat haar man en kind plotseling overlijden werpt ze zich op de constante verbouwing van het gigantische Winchester Mystery House, dat ontworpen is om de kwade geesten weg te houden. Wanneer de sceptische psychiater Eric Price naar het landgoed gestuurd wordt om Sarah’s geestesgesteldheid te evalueren, komt hij er achter dat haar obsessie met het bovennatuurlijke misschien nog niet zo gek is.
Winchester neemt het publiek mee in een labyrinth-achtig huis waarvan gezegd wordt dat het één van de meest bezeten plaatsen ter wereld is. Vrijwel direct na de dood van Sarah werd het Winchester Mystery House opengesteld voor publiek als een toeristische attractie. Deze mysterieuze villa is te bezoeken in San Jose in de Verenigde Staten.