compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

A Rainy Day in New York

***1/20
Waardering: 3.3/5

Nieuws over de film A Rainy Day in New York

Voor alle leeftijden

komedie

Nieuws over A Rainy Day in New York
Diner en film op de cour van Kasteel Limbricht © 2019 Landgoed Kasteel Limbricht

Brabants en Limburgs buitenfilm

Noem het Mediterraans of Bourgondisch, maar een buitenbios klopt hier helemaal

20-7-2019 De twee zuidelijke provincies zijn nooit vies geweest om zich op te dossen voor een feestje, dus pak die picknick-mand of plaid en lekker genieten van een film in het buitenlucht. BiosAgenda.nl zoekt uit waar de BuitenBiosen staan.

Openlucht Filmfestival Apeldoorn © 2019 Vue Apeldoorn

BuitenBios Drenthe, Overijssel, Gelderland

Lange buitentraditie in het Oosten van het land

19-7-2019 Een deel van het Oosten hield zich bezig met de Vierdaagse en de Zwarte Cross, maar ook veel buitenfilms. De gunst voor het kijkers publiek word in Apeldoorn op straat uitgevochten. BiosAgenda.nl brengt elke dag onze speciale BuitenBios-editie.

Deel van poster Woody Allen Documentary © 2012 Cannes Classics | imagine

Speculaties over stoppen Woody Allen

29-8-2018 Momenteel lijkt Woody Allen niet te werken aan een nieuw project. Dat is bijzonder aangezien de 82-jarige regisseur gemiddeld één film per jaar aflevert sinds de jaren '70. Speculaties doen de ronde dat de aantijgingen van zijn adoptiefdochter over misbruik hem tot een pauze dwingen.

Synopsis distributeur
Een romantische komedie over een jong stel wiens romantische trip naar New York een andere wending neemt dan ze hadden verwacht.

A Rainy Day In New York is Woody Allens vijftigste film als regisseur en scenarist. Met een sterrencast bestaande uit o.a. Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna en Liev Schreiber, vertelt de romantische komedie het verhaal van een jong stel dat zich verheugt op een speciaal weekend in New York, weg van de universiteit waar ze allebei studeren. Maar dan verandert hun weekend in een ingewikkelde puinhoop. De film is de derde samenwerking tussen Allen en de vermaarde, met een Oscar bekroonde cameraman Vittorio Storaro.