compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Alice in Wonderland

Nieuws over de film Alice in Wonderland

Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarAngst

avontuur, familiefilm, fantasy

Nieuws over Alice in Wonderland
Promobeeld van Terschelling Openlucht Filmfestival © 2019 Terschelling Openlucht Filmfestival

Openluchtfilms Friesland en Groningen

Als de noorderzon gaat liggen, starten de projectoren

22-7-2019 De meest Noordelijke provincies lijken gemaakt te zijn voor openluchtbioscopen. De waddeneilanden worden snel pikkedonker, ongehinderd door stadslichten. Het vaste land kent zoveel mooie pittoreske steden met grachtjes. Ideaal om vanaf een terras naar een film te kijken.

TV-tip: Alice in Wonderland, 20:30, Net5

18-5-2016 Alice komt terecht in een wondere sprookjeswereld terecht terwijl ze een wit konijn achterna zit. Verfilming van het bekende verhaal met zowel live action als computeranimatie.

Alice in Wonderland 2 zonder Tim Burton

26-11-2013 Er komt een vervolg op Alice in Wonderland van Tim Burton. Burton zal dit keer echter niet de regie op zich nemen. Wel zullen Johnny Depp en Mia Wasikowska in de film te zien zijn.

De uitslag van de Oscars

28-2-2011 Gisternacht zijn voor de 83e keer de Academy Awards uitgereikt. Grote winnaar van de Oscars was The King's Speech met de vier belangrijkste awards.

The King's Speech grote winnaar Bafta's

14-2-2011 Gisteravond werden de BAFTA's uitgereikt. De British Academy of Film and Television Arts wordt ookwel gezien als de Britse tegenhanger van de Oscars. The King's Speech en The Social Network waren de grote winnaars.

Nominaties voor Golden Globes bekend

14-12-2010 De nominaties voor de 68e editie van de Golden Globes zijn bekend. Vooral de film The King's Speech doet het goed met zeven nominaties.

TheReview: Alice in Wonderland

7-3-2010 Na alle commotie rond het uitbrengen van Alice in Wonderland in de Nederlandse bioscopen – de dvd-release zou te snel zijn waardoor de bioscopen weigerden de film uit te brengen –is het moment dan eindelijk daar: de première van Alice in Wonderland.

Alice in Wonderland toch in de bioscoop

24-2-2010 Vorige week berichtte Biosagenda.nl dat Alice in Wonderland niet in de bioscoop zou komen. Nu is duidelijk dat de film wel gaat draaien.

Alice in Wonderland niet in de bioscoop

15-2-2010 Alice in Wonderland van Tim Burton en met Johnny Depp komt niet in de bioscoop. De film zou 10 maart in de bioscoop uitkomen.