compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

All the Money in the World

***1/20
Waardering: 3.5/5

Nieuws over de film All the Money in the World

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, misdaad, mysterie, thriller

Nieuws over All the Money in the World
Nederlandse cameraman Hoyte van Hoytema genomineerd voor een Oscar © 2015 Arjo Frank | BiosAgenda

Vooral filmhuisfilms genomineerd voor Oscars 2018

Nederlandse cameraman Hoyte van Hoytema genomineerd

23-1-2018 De nominaties voor de 90e Academy Awards zijn vanmiddag bekend gemaakt, beter bekend als de Oscars. The Shape of Water is maar liefst 13 maal genomineerd, Dunkirk is 8 maal genomineerd en Darkest Hour kreeg vijf nominaties. Zondag 4 maart 2018 worden de Oscars uitgereikt.

75e Golden Globes: interessante nieuwkomers

12-12-2017 Het award-seizoen komt goed op gang met de nominaties voor de Golden Globes. Steven Spielberg en Guillermo del Toro zijn goed voor veel nominaties. Opvallend zijn de namen van nieuwkomers als Timothée Chalamet, Michel Williams, Margot Robbie, Daniel Kaluuya en Mary J. Blige tussen die van de veteranen te zien.

Kevin Spacey als de oude Jean Paul Getty © 2017 TriStar

Christopher Plummer vervangt Kevin Spacey

9-11-2017 Regisseur Ridley Scott heeft aangekondigd de scènes van de in opspraak geraakte Kevin Spacey — in de reeds aangekondigde film 'All the Money in the World' — opnieuw te filmen en Spacey's rol te laten overnemen door Christopher Plummer.

Kevin Spacey © 2017 TriStar

Premièredatum nieuwste van Ridley Scott ongewijzigd

7-11-2017 Vandaag maakte distributeur The Searchers bekend dat de film All the Money in the World, waar acteur Kevin Spacey een mannelijke bijrol in vertolkt, volgens planning op 11 januari in Nederland wordt uitgebracht.

Synopsis distributeur
Meester-cineast Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator) tekent voor een episch kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de maffia en de sensatiebeluste paparazzi.

Oliemagnaat J.P. Getty (Christopher Plummer) is de rijkste man ter wereld. Wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome wordt ontvoerd door de Italiaanse maffia, eist men 17 miljoen dollar aan losgeld. De miljardair weigert echter ook maar één cent te betalen, waarna de familie het afgesneden oor van de jongen ontvangt. Wanhopig om haar zoon te redden alvorens hij verder in stukjes wordt gesneden, besluit zijn moeder Gail (Michelle Williams) om zelf te onderhandelen met de ontvoerders. Zelfs met de hulp van een ex-CIA-agent (Mark Wahlberg) zal Gail vindingrijk moeten zijn om zonder geld haar zoon te bevrijden. Meester-cineast Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator) tekent voor een episch kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de maffia en de sensatiebeluste paparazzi. Hij kan daarbij rekenen op een sterrencast, met onder anderen Christopher Plummer (The Sound of Music, A Beautiful Mind), Michelle Williams (Shutter Island, Manchester by the Sea) en Mark Wahlberg (The Departed).