compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

All You Need Is Love

**1/200
Waardering: 2.5/5

Nieuws over de film All You Need Is Love

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

komedie, romantiek

Nieuws over All You Need Is Love
Emily Blunt, Joel Dawson, Lin-Manuel Miranda, Pixie Davies en Nathanael Saleh in Mary Poppins Returns

Filmtips voor de kerstvakantie

21-12-2018 De drukke decemberdagen zijn bijna achter de rug. Die extra vrije uren zijn goed te besteden in de bioscoop. Deze films zijn volgens BiosAgenda de moeite waard deze kerstvakantie.

Regisseur Will Koopman en actrice Bracha van Doesburgh met de Gouden Film voor All you need is love (C) 2018 Grasshopperstudios / Joke Schut

Gouden Film voor All you need is love en De dirigent

12-12-2018 De Dirigent en All You Need Is Love zijn bekroond met een Gouden Film. Beide films trokken meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscoop. Het zijn de elfde en twaalfde film die dit jaar deze status hebben gekregen.

Fedja van Huêt en Bracha van Doesburgh, Copyright 2018 ArjoFrank Fotografie

Première All You Need is Love

28-11-2018 Afgelopen maandag was de galapremière van de nieuwe Nederlandse romkom All You Need Is Love, zoals vaker bij dit sort feestelijkheden was onze fotograaf van de partij. De film gaat in de bioscopen draaien vanaf 6 december 2018.

Annet Malherbe met Jeroen Krabbé in 'Alleen maar nette mensen' (2012)

Annet Malherbe in All You Need Is Love

Ook Frank Lammers speelt in romkom

4-5-2018 Annet Malherbe en Frank Lammers spelen een rol in de romkom All You Need Is Love. Daarnaast hebben Peter Paul Muller, Trudy Labij en Diederik Ebbinge een rol bemachtigd. De cast van de film van regisseur Will Koopman is daarmee compleet.

Fedja van Huêt wordt Dr. Love

22-3-2018 Fedja van Huêt neemt rol over van Robert ten Brink, alias Dr. Love, in de kerstfilm All You Need Is Love. Naast Fedja spelen ook Bracha van Doesburgh en Rop Verheijen een grote rol in de komische liefdesfilm van Will Koopman. De opnames zijn inmiddels gestart.

Will Koopman, de regisseur van 'All You Need Is Love'. (c) 2014: Arjo Frank/BiosAgenda

Will Koopman regisseert All You Need is Love

Kerstfilm is gebaseerd op de gelijknamige televisieshow

1-12-2017 Will Koopman gaat de kerstfilm All You Need Is Love regisseren. Dat maakt filmdistributeur Dutch Filmworks bekend. Koopman is onder andere bekend van de films Gooische Vrouwen en Ik Ook van Jou.

Synopsis distributeur
Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?