compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 21-5 t/m 27-5
Film van de week!
MENU
American Hustle

Nieuws over de film American Hustle

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Nieuws over American Hustle

Louis C.K.

Louis C.K. keert terug naar regiestoel

6-5-2015 Komiek Louis C.K. gaat voor het eerst in veertien jaar een film regisseren. Hij neemt voor de komedie I'm a Cop zowel de regie en het script als de hoofdrol voor zijn rekening.

Gravity (c) Warner Bros

Bafta's 2014 uitgereikt

17-2-2014 Gisteravond zijn in Groot-Brittannië de BAFTA's uitgereikt: dit zijn de Britse tegenhangers van de Oscars. De prijs voor beste film ging naar "12 A Years A Slave".

American Hustle (c) Paradiso

Voorjaarsvakantie 2014: tips voor films

14-2-2014 De voorjaarsvakantie komt er weer aan! BiosAgenda zet zoals ieder jaar alle filmtips voor deze vakantie op een rij, of je nu kinderen hebt of niet!

Speelweek 6: deze week in première

5-2-2014 Februari is altijd een populaire maand om naar de bioscoop te gaan, zeker omdat de voorjaarsvakantie eraan zit te komen. Deze week komen er zeven nieuwe films uit. De film van de week is American Hustle.

Oscarnominaties bekend

16-1-2014 De nominaties van de Academy Awards, beter bekend als de Oscars zijn bekend. De Oscars zijn één van de belangrijkste filmonderscheidingen van de Verenigde Staten.

American Hustle

Golden Globes uitgereikt

13-1-2014 Gisteravond zijn in Los Angeles de Golden Globes uitgereikt. Dit zijn een van de bekendste prijzen voor film en TV. De prijzen worden uitgereikt door Hollywood Foreign Press Association.

Gravity

De BAFTA nominaties zijn bekend

8-1-2014 Vandaag zijn in Groot-Britannie de BAFTA nominaties bekend gemaakt. BAFTA staat voor British Academy of Film and Television Arts en zijn de belangrijkste filmprijzen uit Groot-Brittannie.

American Hustle poster, © Paradiso

Genomineerden Golden Globes 2014 bekend

13-12-2013 Op 12 januari 2014 wordt de 71e editie van een van de belangrijkste awardshows van Hollywood gehouden. 12 Years a Slave en American Hustle hebben met beiden acht nominaties de meeste kans op een Golden Globe.


Cast & Regisseur

Robert De Niro
Robert De Niro
Victor Tellegio
Christian Bale
Christian Bale
Irving Rosenfeld
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Richie DiMaso
Amy Adams
Amy Adams
Sydney Prosser
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Rosalyn Rosenfeld
Jeremy Renner
Jeremy Renner
Carmine Polito