compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 43 22-10 t/m 28-10
Film van de week!
MENU
Avengers: Age of Ultron 3D

Nieuws over de film Avengers: Age of Ultron 3D

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Nieuws over Avengers: Age of Ultron 3D

Alicia Silverstone speelde de rol van Batgirl in 'Batman & Robin' (1997).

Joss Wehdon stopt met 'Batgirl'

Whedon geeft aan gefaald te hebbeen

23-2-2018 Regisseur en scenarioschrijver Joss Wehdon houdt op met het schrijven aan en regisseren van de nog uit te komen film 'Batgirl'. Volgens Wehdon lukte het niet om een verhaal te schrijven, dus trok hij zich terug. De regisseur geeft volgens de Hollywood Reporter (gekscherend) aan 'gefaald' te hebben.

Marvel's Avengers: Age Of Ultron<br />
<br />
Black Widow/Natasha Romanoff (Scarlett Johansson)<br />
<br />
Ph: Jay Maidment<br />
<br />
©Marvel 2015

Speelweek 17: nu in de bioscoop

22-4-2015 We hebben een hele mooie speelweek voor ons deze week! Er komen negen nieuwe films uit en er zit heel veel moois tussen. De film van de week is Avengers: Age of Ultron.

Marvel's Avengers: Age Of Ultron..Quicksilver/Pietro Maximoff (Aaron Taylor-Johnson) and Scarlet Witch/Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen)..Ph: Jay Maidment..©Marvel 2015

'De formule werkt'

22-4-2015 Het grootste probleem van The Avengers: Age of Ultron is dat het moet opboksen tegen zijn voorganger The Avengers. Die film was niet alleen een van de grootste filmhits ooit maar ook zeer geslaagd door de grappige dialogen, sterke actie en leuke plot. Kan de nieuwe film de concurrentie met zichzelf aan?

Avengers 3 en 4 krijgen andere regisseurs

21-4-2015 BInnenkort komt Avengers: Age of Ultron uit maar men is al bezig met een vervolg, Avengers: Infinity War. Deze film bestaat twee delen maar wordt niet geregisseerd door Joss Whedon. Regisseursduo Anthony en Joe Russo nemen het stokje van hem over.

April: de must-sees van deze filmmaand

2-4-2015 Er is weer een nieuwe maand begonnen en dat betekent dat BiosAgenda de filmtips van de komende maand voor je op een rij zet. April belooft een mooie maand te worden!


Cast & Regisseur

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
Natasha Romanoff / Black Widow
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Tony Stark / Iron Man
Chris Evans
Chris Evans
Steve Rogers / Captain America
Joss Whedon
Joss Whedon
Regisseur