compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
WEB | mobiel
John Wick 3: Parabellum - Film van de week!
MENU

Baantjer het Begin

****0
Waardering: 4/5

Nieuws over de film Baantjer het Begin

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldSeksAngstDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

drama, misdaad

Nieuws over Baantjer het Begin
Waldemar Torenstra en Tygo Gernandt © 2019 Grasshopperstudios / Joke Schut

Gouden Film voor Baantjer het begin

5-5-2019 De film Baantjer het Begin is bekroond met een Gouden Film en heeft 100.000 bioscoopbezoekers getrokken. Hoofdrolspeler Waldemar Torenstra werd feestelijk verrast met de award door zijn collega Tygo Gernandt op zaterdagochtend in hartje Jordaan.

Waldemar Torenstra, Arne Toonen en Tygo Gernandt, Copyright 2019 ArjoFrank Fotografie

Première Baantjer Het Begin in foto's

16-4-2019 Gisteravond ging onder grote belangstelling de nieuwe film van Arne Toonen — Baantjer Het Begin — in première. Zoals het bij een grote première hoort was BiosAgenda.nl er bij en kiekte daar de hoofdrolspelers Waldemar Torenstra en Tygo Gernandt.

Baantjer de film ontstaat op straat

26-12-2018 De opnames voor de film Baantjer zijn in volle gang. BiosAgenda.nl bezocht de filmset en kon de hoofdrolspelers en de creatieve regisseur interviewen. Tegelijkertijd wordt ook een nieuwe tv-serie opgenomen en een jongere Baantjer wordt geïntroduceerd.

COPYRIGHT:MARTIJNVANGELDER@STUDIOISA*

Cast Baantjer het begin uitgebreid en eerste beelden

16-10-2018 Robert de Hoog, Loes Luca, Ruben van der Meer, Horace Cohen en Lisa Smit zijn toegevoegd aan de cast van de film Baantjer het Begin. Ook de eerste beelden en art-work zijn vrijgegeven en te zien bij onze beschrijving.

Fedja van Huêt en Jelka van Houten in BAANTJER-film

27-9-2018 Fedja van Huêt, Jelka van Houten en Ryanne van Dorst zijn toegevoegd aan de cast van Baantjer het Begin. De speelfilm over de Amsterdamse rechercheur van Nederland is terug in een speelfilm wordt gevolgd door een serie onder regie van Arne Toonen (DIK TROM, DE BOSKAMPI´S, BLACK OUT).

Synopsis distributeur
In de roerige jaren ‘80 wordt rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn (Tygo Gernandt) stuit De Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.