compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU
Back to the Future

Nieuws over de film Back to the Future

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweld

Nieuws over Back to the Future

Drive-in bios langs snelweg A4

24-7-2020 Vanaf 24 juli opent de A4 Drive-In Bioscoop: de parkeerplaats! Waar normaal gesproken auto’s van reizigers van Schiphol staan, verrijst nu een scherm van tien bij vijf, waarop films draaien die vanuit de eigen auto te bekijken zijn. Reserveer via website (80 plekken per keer).

Back To The Future marathon in bioscopen

21-10-2015 Het is vast al opgevallen als je een beetje op internet hebt rondgekeken: het is Back To The Future dag. Vandaag is namelijk 21 oktober 2015, de dag waar Marty McFly naar toe reisde in de tweede film van de trilogie.

TV-tip: Back To The Future, 22:00 op FOX

7-8-2015 Een excentrieke professor heeft een auto gemaakt waarmee je door de tijd kunt reizen. Hij heeft een verkeerde manier gekozen om de boel financieren, wat hem in moeilijkheden brengt en zijn assistent (Michael J. Fox) belandt terug in de tijd.

Deze week in première: speelweek 5

30-1-2013 Het mag inmiddels geen verrassing meer zijn maar elke woensdag presenteert BiosAgenda.nl een overzicht van de nieuwste bioscoopfilms. Deze week zijn het er zeven. De film van de week is Lincoln.

Brand verwoest gebouwen Universal Studios

Vuur onder controle na 12 uur blussen

2-6-2008 Hollywood was zondag in de ban van een grote brand, die uitbrak op een van de filmsets van Universal Studio's, vlakbij het themapark van de filmstudio. Vijf gebouwen werden verwoest, maar hoewel de schade aanzienlijk is, is deze volgens een woordvoerder vervangbaar.

Box Office Update - week 19/ 2008

What Happens in Vegas binnen op de eerste plaats

13-5-2008 Twee binnenkomers deze week: What Happens In Vegas vervangt Iron Man op de eerste en Speed Racer komt binnen op de zevende plaats. Verder weinig verandering.

Vierde delen Bourne, Indy en Jurassic komen eraan

Frank Marshall kondigt verdere vervolgen aan

7-12-2007 Shrek the Third, Spider-Man 3, Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest; 2007 was het jaar waarin van veel filmseries het derde deel uitbracht werd. Producent Frank Marshall kondigde in een gesprek met Comingsoon.net een aantal vierde delen aan.

Box Office Update - week 46 / 2007

Gangster verslaat Liefde niet

21-11-2007 American Gangster was een onverwachte kaskraker in de Verenigde Staten. In Nederland was de film van Ridley Scott niet in staat om de romkom Alles is liefde van de eerste plaats te stoten.

Toch vierde Jurrasic Park

13-6-2002 Ondanks de felle kritiek op deel drie heeft Steven Spielberg aangekondigd dat er een vierde deel komt van Jurassic Park.


Cast & Regisseur

Christopher Lloyd
Christopher Lloyd
Dr. Emmett Brown
Crispin Glover
Crispin Glover
George McFly
Michael J. Fox
Michael J. Fox
Marty McFly
Lea Thompson
Lea Thompson
Lorraine Baines McFly