compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU
Beasts of the Southern Wild

Nieuws over de film Beasts of the Southern Wild

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldDrugs en alcoholmisbruik

Nieuws over Beasts of the Southern Wild

TV-tip: Beasts of the Southern Wild, 23:00 op NPO2

17-10-2014 De zesjarige Hushpuppy woont met haar alcoholistische vader in het moerasgebied ten zuiden van Louisiana. Dit gebied is slechts een storm verwijderd van destructie. Hushpuppy verlaat haar huis op zoek naar haar moeder.

Speelweek 25: deze week in première

19-6-2013 Het is weer lekker warm vandaag en in de bioscopen gaat er ook heet aan toe: er komen maar liefst negen nieuwe films uit. De film van de week is Man of Steel.

Daniel Day Lewis in Lincoln (c) 20th Century Fox

Oscarnominaties bekend gemaakt

10-1-2013 Zojuist hebben Emma Stone en Seth MacFarlane de nominaties bekend gemaakt van de Academy Awards. Vooral Life of Pi, Amour en Lincoln zijn veelvuldig genomineerd.

Deze week in première: speelweek 42

17-10-2012 Het is in grote delen van het land herstvakantie! Tradiotioneel altijd een mooi moment om een te film te pakken. Er komen er deze week acht uit en je kan eigenlijk niet mis kiezen deze week.

Prins Willem-Alexander (c) Arjo Frank/BiosAgenda.nl 2012

Film By the Sea 2012 in foto's

17-9-2012 Afgelopen vrijdag werd het filmfestival Film By the Sea geopend. Voor de premierefilm Beasts of the Southern Wild was niemand minder dan Prins Willem-Alexander naar Vlissingen gekomen.

Leo Hannewijk over 'Film by the Sea'

Interview met de festivaldirecteur

17-9-2012 14 september startte in Vlissingen het jaarlijkse Film By The Sea festival. BiosAgenda.nl sprak met festivaldirecteur Leo Hannewijk over film & literatuur, de openingsfilm Beasts of the Southern Wild en het publiek wat naar het festival toe gaat. Ook geeft hij een tip voor een film die je niet mag missen!

Openingsfilm Film By the Sea bekend

20-6-2012 Vandaag is bekend geworden dat het Zeeuwse filmfestival Film By The Sea opent met de film Beasts of the Southern Wild. Het festival start op 15 september in Vlissingen.


Cast & Regisseur

Levy Easterly
Levy Easterly
Jean Battiste
Marilyn Barbarin
Marilyn Barbarin
Cabaret Singer
Benh Zeitlin
Benh Zeitlin
Regisseur
Beasts of the Southern Wild poster