compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 43 22-10 t/m 28-10
Film van de week!
MENU
Beauty and the Beast (NL)

Nieuws over de film Beauty and the Beast (NL)

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Nieuws over Beauty and the Beast (NL)

Nederlandse cameraman Hoyte van Hoytema genomineerd voor een Oscar © 2015 Arjo Frank | BiosAgenda

Vooral filmhuisfilms genomineerd voor Oscars 2018

Nederlandse cameraman Hoyte van Hoytema genomineerd

23-1-2018 De nominaties voor de 90e Academy Awards zijn vanmiddag bekend gemaakt, beter bekend als de Oscars. The Shape of Water is maar liefst 13 maal genomineerd, Dunkirk is 8 maal genomineerd en Darkest Hour kreeg vijf nominaties. Zondag 4 maart 2018 worden de Oscars uitgereikt.

Emma Watson als Belle © 2016 Disney Enterprises, Inc.

Speelweek 13: nieuw in de bioscoop!

29-3-2017 Is er eigenlijk iets mooiers dan je te laten vervoeren door een goede film in de bioscoop? Wij dachten van niet. Er komen deze week acht nieuwe films uit en de film van de week is Beauty and the Beast.

Emma Watson als Belle (c) Disney

Beauty and the Beast recensie

'Waardige nieuwe versie'

28-3-2017 Disney is de laatste jaren hard aan het werk om al zijn klassieke animatiefilms te verwerken tot live-action films, met wisselend resultaat. Nu is Beauty and the Beast aan de beurt.

Ewan McGregor in Beauty and the Beast

22-4-2015 Acteur Ewan McGregor gaat de rol spelen van de ijdele Lumière in de live action versie van Disneys Beauty and the Beast. Eerder werd al bekend dat Emma Watson Belle zal spelen en Dan Stevens het Beest gaat vertolken. De opnames voor de film zijn onlangs van start gegaan. Beauty and the Beast moet in 2017 in de bioscoop verschijnen.

Emma Watson tekent voor Beauty and the Beast

27-1-2015 Emma Watson zal in de huid kruipen van Disney princess 'Belle'. Dit bevestigde de actrice op haar Facebook account. De live-action film Beauty and the Beast zal door Bill Condon worden geregisseerd. De opnames van de film gaan vermoedelijk eind dit jaar van start.


Cast & Regisseur