compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
WEB | mobiel
John Wick 3: Parabellum - Film van de week!
MENU
Home > Films > Black > Nieuws

Black

***1/20
Waardering: 3.8/5

Nieuws over de film Black

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, drama, filmhuis

Nieuws over Black
Martin Lawrence en Will Smith in Bad Boys II

Regisseurs Patser maken Bad Boys III

31-1-2018 De film Patser van regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah gaat deze week in première in Nederland en ging vorige week in België in première en staat nu nummer 1. Zij gaan ook Bad Boys For Life met Will Smith en Martin Lawrence regisseren.

Ali B in Belgische film

10-7-2017 Alì Babà gaat acteren. Hij zal te zien zijn n de film Patser, de nieuwe film van Adil El Arbi en Bilall Fallah, die eerder de film Black maakte. Patser is een misdaaddrama dat zich afspeelt in Antwerpen.

Belgisch duo maakt Beverly Hills Cop 4

15-6-2016 Het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah zijn gevraagd om het vierde deel van Beverly Hills Cop te regisseren. Dat meldt Deadline.com.

Still uit The Danish Girl

Speelweek 2: nu in de bioscoop

13-1-2016 Wat komen er een hoop goede films uit deze week! We hebben de acht nieuwe films van deze week weer op een rij gezet. De film van de week is The Danish Girl.

Still uit Black (c) Cineart

Interview over Black

'Er heerst een gevoel van uitzichtloosheid'

12-1-2016 Deze week gaat de Belgische film Black in première in Nederland, een moderne vertelling van het klassieke Romeo en Julia verhaal, dat zich afspeelt in de buitenwijken van Brussel. Wij spraken de regisseurs Adil el Arbi en Bilall Fallah over de ophef rond deze titel, bedreigd worden tijdens de opnames en de boodschap voor het publiek.