compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 20-2 t/m 26-2
Film van de week!
MENU
Home > Films > Bloedlink > Nieuws
Bloedlink

Nieuws over de film Bloedlink

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikAngst

Nieuws over Bloedlink

S_05764.CR2

Speelweek 4: nu in de bioscoop

27-1-2016 Deze week begint het International Film Festival Rotterdam. Ook komen er landelijk zeven nieuwe films uit waaronder meerdere Oscarkandidaten. De film van de week is Spotlight!

Fedja van Huet als P.F. Thomese.

'Visueel frituurvet'

23-9-2015 J. Kessels opent dit jaar het Nederlands Film Festival en daarmee lijkt het festival eindelijk weer eens te starten met een film die de moeite waard is.

Marwan Kenzari (c) Arjo Frank

Marwan Kenzari in Ben Hur

4-11-2014 Acteur Marwan Kenzari gaat een rol spelen in de remake van Ben-Hur. Dat is vandaag bekend geworden.

Logo BosBros

Genomineerden Burny Bos Award bekend

17-10-2014 De genomineerden voor de Burny Bos Talent Award 2014 zijn bekend. Dit zijn Jean Koolen, Victoria Warmerdam en Tamara Miranda geworden. De prijs staat dit jaar in het teken van de ruimtevaart en het is de eerste keer dat deze award wordt uitgereikt.

(c) We Want Cinema

NFF blog #1: Opening van het festival

27-9-2014 Het Nederlands Film Festival is momenteel in volle gang. Onze vrienden van We Want Cinema houden een blog bij over hun belevenissen op het festival. Dit is het eerste deel in hun blog serie.

(c) Arjo Frank

Opening NFF 2014 in foto's

25-9-2014 Het kan je bijna niet zijn ontgaan, het Nederlands Film Festival is begonnen. De openingsfilm was Bloedlink. Onze fotograaf was aanwezig bij de geheel vernieuwde rode loper van het festival.

Speelweek 39: nieuw in de bioscoop

24-9-2014 Een spannende week, maar liefst vier van de acht films zijn actiefilms. De film van de week is Bloedlink, waarin zich een spannend kat-en-muis-spel voordoet. Pijnstillers is een boekverfilming, naar het gelijknamige boek van Carry Slee.

Tygo Gernarndt en Marwan Kenzari (c) A-film

'Heftige film op openingsavond'

24-9-2014 Vandaag begint in Utrecht het Nederlands Film Festival. Openingsfilm is dit jaar de spannende thriller Bloedlink. Wij spraken met hoofdrolspelers Sarah Chronis, Tygo Gernandt en Marwan Kenzari.

Daniel Radcliffe opent de Filmdagen (c) Arjo Frank

Nationale Filmdagen van start

18-9-2014 Vandaag zijn de Nationale Filmdagen gestart. Van 18 tot en met 24 september kun je voor vijf euro naar de film. Afgelopen maandag werden de Filmdagen officieel geopend door Daniel Radcliffe. Wij vroegen aan de gasten waarom het belangrijk is waarom je een film in de bioscoop moet zien.

Still uit Bloedlink (c) A-film

NFF opent met thriller Bloedlink

10-6-2014 Het Nederlands Film Festival heeft zijn openingsfilm bekend gemaakt. Het festival opent met de thriller Bloedlink van regisseur Joram Lürsen. De film opent het festival op 24 september.


Cast & Regisseur