compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU

Bon Bini Holland 2

***00
Waardering: 3/5

Nieuws over de film Bon Bini Holland 2

Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

actie, komedie, misdaad

Nieuws over Bon Bini Holland 2
Rico Verhoeven, Jandino Asporaat en Twan Kuyper op oudejaarsdag Curaçao © 2018

Platina voor Bon Bini Holland 2 op oudejaarsdag

31-12-2018 De komedie Bon Bini Holland 2 heeft de Platina Film status behaald. Meer dan 400.000 mensen hebben de opvolger van Bon Bini Holland, sinds de release op 13 december, in de bioscoop gezien. Hoofdrolspeler Jandino Asporaat werd tijdens zijn vakantie in Curaçao feestelijk verrast met de award door Rico Verhoeven en Twan Kuyper.

Producent Maarten Swart en acteur Sergio IJssel geven de Gouden Film voor Bon Bini Holland 2 aan hoofdrolspeler en scenarioschrijver Jandino Asporaat (C) Grasshopperstudios / Joke Schut

Gouden Film voor Bon Bini Holland 2 en Wad

21-12-2018 Bon Bini Holland 2 en Wad: Overleven op de Grens van Water en Land trokken 100.000 bezoekers naar de bioscoop en hebben daarmee een Gouden Film verdiend. Bon Bini Holland 2 is pas acht dagen in de bioscoop te zien en heeft deze award mede te danken aan de hoge opkomst tijdens de première.

Emily Blunt, Joel Dawson, Lin-Manuel Miranda, Pixie Davies en Nathanael Saleh in Mary Poppins Returns

Filmtips voor de kerstvakantie

21-12-2018 De drukke decemberdagen zijn bijna achter de rug. Die extra vrije uren zijn goed te besteden in de bioscoop. Deze films zijn volgens BiosAgenda de moeite waard deze kerstvakantie.

Liliana de Vries, Jandino Asporaat en Steef de Bot in Bon Bini Holland 2

Bon Bini Holland 2 in 2018 meeste bezoekers tijdens opening

14-12-2018 Bon Bini Holland 2 is in 2018 de film die de meeste bezoekers trok tijdens de opening. Ruim 13.000 mensen zagen de film op 13 december, dat is meer dan het aantal kijkers op de eerste dag van Bon Bini Holland. Met dit jaarrecord stoot deze productie De Film van Dylan Haegens van de troon.

Guillermo Lansman, Copyright 2018 ArjoFrank Fotografie

Wederom zonnige première voor BBH2

Rode loper Bon Bini Holland 2 in beeld

11-12-2018 Afgelopen zondag liep Rotterdam uit voor de première van Bon Bini Holland 2, het Jandino-Asporaat-vehikel die eerder volle zalen trok, doet nu weer de bioscopen aan met een tweede deel. Onze fotograaf signaleerde onder meer Stijn Fransen, Carolien Spoor, Broederliefde, Phi Nguyen en uiteraard Jandino Asporaat en partner op de rode loper.

Jandino Asporaat 'Bon Bini Holland 2' (c) 2018 BiosAgenda.nl

Interview cast Bon Bini Holland 2

10-12-2018 Vlak voor de première van Bon Bini Holland 2 interviewt BiosAgenda.nl een deel van de cast van de komische film. Uiteraard de FC-Kippers, de nieuwe rivaal van Robertico Steef de Bot en Jandino Asporaat zelf die maar liefst 6 rollen voor zijn rekening neemt.

Greetje Mulder / Kaap Holland

Publiekspremière Bon Bini Holland 2 Rotterdam

2-11-2018 Vandaag start de kaartverkoop van de publiekspremière van Bon Bini Holland 2 op zondag 9 december in het vernieuwde Pathé Schouwburgplein te Rotterdam. Met deze première krijgt het publiek de kans om samen met Jandino en natuurlijk de overige acteurs de film als eerste te zien op het grote doek.

Vlnr. producent Maarten Swart, Jandino Asporaat, Liliana de Vries en Jon Karthaus © 2017 Kaap Holland Film / Entertainment One

Filmopnames Bon Bini Holland 2 gestart

3-10-2017 De opnames voor het Jandino-Asporaat-vehikel Bon Bini Holland 2 zijn in de laatste week van september gestart onder leiding van een nieuwe regisseur Jon Karthaus (Bella Donna's, Homies). De film gaat 13 december 2018 in première.

Synopsis distributeur
Net als Robertico (Jandino Asporaat) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een “time-out”in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar achterna terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen: de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Samen met Sydney, Rajesh, Gerrie en tante Judeska zet Robertico alles op alles om Noella’s hart weer te veroveren om zo alsnog een ring om haar vinger te kunnen schuiven. Maar hoe laat je zien dat je het beste huwelijksmateriaal bent, als alles wat je aanraakt verandert in een fiasco?