compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 23-9 t/m 29-9
Film van de week!
MENU
Bon Bini: Judeska in da House

Nieuws over de film Bon Bini: Judeska in da House

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

Nieuws over Bon Bini: Judeska in da House

Vanmiddag werd Jandino Asporaat verrast met de Gouden Film Award tijdens de Coen & Sander show van Radio 538.

Bon Bini: Judeska in da House krijgt Goud

Eerste Gouden Film na heropening bioscopen

10-6-2021 Bon Bini: Judeska in da House is de eerste Nederlandse film van 2021, die 100.000 bezoekers heeft getrokken. De komedie ging vorig jaar december in première totdat enkele dagen later de bioscopen hun deuren sloten.

Internationale release Bon Bini 3

9-6-2021 De Nederlandse komedie Bon Bini: Judeska in da House met Jandino Asporaat in de hoofdrol, krijgt ook een internationaal podium. Vanaf 9 juni is BON BINI: JUDESKA IN DA HOUSE te zien in de Belgische theaters, en vanaf 10 juni op Aruba, Bonaire en Curaçao.

Deuren van Vue - fotocredit Jelle Draper

Vue opent 5 juni extra feestelijk

31-5-2021 Op zaterdag 5 juni geldt in alle vestigingen van Vue, dat de eer om officieel de deuren van Vue te openen aan de eerste bezoeker die voor de deur staat met een geldig ticket voor de eerste voorstelling (12:00 uur). De eerste bezoeker wordt getrakteerd op een VIP-behandeling.

Meeste bioscopen open op 5 juni

Ongeveer helft van bioscopen open en veel Nederlandse films

31-5-2021 Meer dan de helft van de bioscopen op 5 juni weer open gaan. Groots wordt uitgepakt met de Nederlandse speelfilm De Slag om de Schelde. De Oost krijgt eindelijk een bioscooppremière en Bon Bini: Judeska in da House krijgt een re-release.

BON BINI: JUDESKA IN DA HOUSE

12-11-2020 Na de grote bioscoopsuccessen van BON BINI HOLLAND EN BON BINI HOLLAND 2, is de nieuwe speelfilm uit de Bon Bini reeks Bon Bini: Judeska in da House vanaf 10 december in de Nederlandse bioscopen te zien. Kaartverkoop gestart.
Cast & Regisseur