compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 2-4 t/m 8-4
Film van de week!
MENU
Home > Films > Broeders > Nieuws
Broeders

Nieuws over de film Broeders

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Nieuws over Broeders

Van links naar rechts  Pääru Oja (Estland), Ella Rumpf (Zwitserland), Jonas Dassler (Duitsland), Levan Gelbakhiani (Georgië), Bilal Wahib (Nederland), Martina Apostolova (Bulgarije), Victoria Carmen S

70e Filmfestival Berlijn van start

20-2-2020 De 70e editie van het filmfestival van Berlijn is van start. In de hoofdcompetitie doet Nederlandse coproductie Berlin Alexanderplatz mee. Alle ogen zijn gericht op de Nederlander Bilal Wahib die in de running is voor European Shooting Star.

Bilall Fallah, Adil El Arbi, ArjoFrank Fotografie

Adil & Bilall over hun Hollywood succes

Interview met de regisseurs van Bad Boys For Life

22-1-2020 BiosAgenda.nl interviewt de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah over hun zeer succesvolle Hollywood-debuut Bad Boys For Life, hoe het is om met sterren als Will Smith en Martin Lawrence te werken en over one-takers.

Bilal Wahib tijdens de première van De Libi © 2019 Arjo Frank

Bilal Wahib op lijst Europese rijzende sterren

9-1-2020 Bilal Wahib — bekend van De Libi, Taal is zeg maar echt mijn ding en Broeders — staat in de top 10 van rijzende Europese jonge acteurs. De meest belovende acteur wordt gekozen tijdens de70e Berlin International Film Festival (20 february – 1 maart 2020).

Still uit Broeders © 2017 Corrino Drama

Recensie Broeders - NFF 2017

2-10-2017 Deze week ging op het Nederlands Film Festival Broeders in première. In dit spannende drama moeten twee broers op zoek naar hun jongere broertje. Die is richting de Syrische grens vertrokken om te helpen in een vluchtelingenkamp - althans, dat denkt de familie.

De cast van 'Broeders' © Arjo Frank | BiosAgenda.nl

Première Broeders

Feestelijke première nieuwe film Smitsman

27-9-2017 Hanro Smitsman duikt wederom de jongerencultuur in en ditmaal draait het om een broer die zoek is in Syrië. Ondanks de zware thema hoort er bij een première een feestje en onze fotograaf was erbij.

Deel van poster van NFF 2017

NFF barst los met breed aanbod

20-9-2017 De 37e editie van het Nederlands Film Festival laat uiteraard premières zien als Dikkertje Dap, Broeders en Tulipani, maar ontwikkelt zich steeds meer tot multi-media festival met VR, games en 48-uurs-projecten. De NFF begint vanavond!