compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 26-11 t/m 2-12
Film van de week!
MENU
Home > Films > Casanova's > Nieuws
Casanova's

Nieuws over de film Casanova's

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Nieuws over Casanova's

Casanova’s verovert Gouden Film

26-10-2020 De film Casanova’s van Jamel Aattache heeft 100.000 bioscoopbezoekers getrokken. Hoofdrolspeler Jim Bakkum werd door Casanova’s-acteur Sergio Romero IJssel verrast met de Gouden Film Award.

Film Casanova komt er aan

27-8-2020 De nieuwe romkom Casanova's met in de hoofdrollen Jim Bakkum, Lieke van Lexmond en Tygo Gernandt is vanaf 8 oktober in de bioscoop en de promotie komt lekker op gang met een nieuwe poster, trailer en vanaf 18 september de titelsong ‘Casanova’ van Re-Play.

Still uit Casanova © 2020 Wessel de Groot | Just Film

Re-Play maakt titelsong 'Casanova’.

19-7-2020 De Rotterdamse R&B band Re-Play maakt een nieuwe versie van de jaren ‘90 hit ‘Casanova’. Re-Play (Ultimate Kaos) en doen hun opwachting in de film Casanova's. De single komt op 18 september uit, de film is vanaf 8 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

John Buijsman en Jouman Fattal toegevoegd aan cast Csanova's (c) 2020 Fotograaf John Buijsman: Beer Buijsman, fotograaf Jouman Fattal: Bart Grietens

Opnames Casanova's hervat met Jouman Fattal

2-7-2020 De cast van de romantische komedie Casanova's is rond met Juvat Westendorp, Jouman Fattal, Roeland Fernhout, John Buijsman en Melissa Drost. De opnames vinden momenteel plaats in Rotterdam en omgeving. Casanova’s zal vanaf 8 oktober te zien zijn in de Nederlandse bioscoop.

Deel portretfoto Tygo Gernandt © 2020 Inta Nahapetjan

Tygo Gernandt en Lieke van Lexmond in Casanova’s

8-6-2020 Tygo Gernandt en Lieke van Lexmond zijn toegevoegd aan de cast van de romantische komedie Casanova's. Eerder werd bekend gemaakt dat Jim Bakkum de hoofdrol vervult – waar hij een malafide dating coach probeert te ontmaskeren. Filmopnames starten maandag 15 juni.

Jim Bakkum tijdens première van Onze Jongens © 2016 Arjo Frank

Jim Bakkum hoofdrol in romcom Casanova’s

24-2-2020 Jim Bakkum speelt de hoofdrol in de nieuwe rom-kom Casanova's. De film gaat over Bas (Jim Bakkum), een onzekere journalist, die voor zijn werk undercover gaat om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Vanaf 8 oktober in de bioscoop.