compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 9-7 t/m 15-7
Film van de week!
MENU
De Beentjes van Sint Hildegard

Nieuws over de film De Beentjes van Sint Hildegard

Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Nieuws over De Beentjes van Sint Hildegard

Reserveer je bioscoopkaartje!

Veel Christopher Nolan- en Disney-films en veel jonge filmklassiekers

23-5-2020 De nieuwe bioscoopagenda's druppelen binnen: de stoelen zijn beperkt net als het aanbod aan nieuwe films, maar wel uitgebreid met jonge klassiekers. Een unieke kans om 1917, The Gentlemen, Interstellar of Harry Potter alsnog in de bios te zien. Kies je stad en reserveer je stoel.

Sommige klassiekers zoals A Star Is Born komen tijdelijk terug in de bioscoop

Voorverkoop bioscoopkaartjes begonnen

Kijk snel bij jouw stad: koop of reserveer

15-5-2020 De BiosAgenda.nl-leden weten het al, bij enkele bioscopen kan je sinds gisteren al een kaartje kopen. Sterker nog het is zeer raadzaam om zo snel mogelijk je plekje te regelen, want er mogen maar 30 mensen per zaal en tussen elk huishouden moet tenminste 1,5 m ruimte zijn.

DE BEENTJES hernieuwt jacht naar Diamant

11-5-2020 De filmhit De Beentjes van Sint Hildegard is vanaf 1 juni weer te zien in de bioscoop. De film trok in februari en begin maart ruim 500.000 bezoekers en was in die vier weken de absolute nummer 1 film van Nederland. Vanaf 1 juni is de film weer te zien in de bioscoop.

Deel van omslagfoto 'Protocol Verantwoord bioscoop- en filmtheaterbezoek © 2020 NVBF

Bioscopen na 1 juni open: hoe ziet dat er uit?

Rendabel of niet: de bioscopen moeten open

9-5-2020 De bioscopen gaan open op 1 juni. De bioscoopervaring zal een totaal nieuwe zijn. Regeringsleiders Rutte en De Jonge hadden het vaak over een protocol: wat is dat en wat merken we ervan als bioscoop- en filmliefhebber? BiosAgenda.nl heeft het protocol gelezen en doet verslag.

Still uit De beentjes van Sint Hildegard © 2020 Maarten van Keller | September Film

Platina voor De Beentjes van Sint-Hildegard

9-3-2020 De film De Beentjes van Sint Hildegard trok meer dan 400.000 bezoekers naar de bioscoop gezien en behaalde daarmee afgelopen weekend de Platina Film-status. Dinsdagavond ontvangen Herman Finkers en Johanna ter Steege bij Jinek de award.

Jan (Herman Finkers) en Gedda (Johanna ter Steege) in De beentjes van Sint Hildegard © 2020 Maarten van Keller

10 Beste uitspraken filmster Herman Finkers

Scherp, Absurd en zo Droog

6-3-2020 De film DE BEENTJES VAN SINT HILDEGARD stevent af op Platina en de belangstelling voor de droge spitsvondigheden van Herman Finkers is groter dan ooit. BiosAgenda.nl zet 10 van Finkers uitspraken op een rij, zonder spoilers uit de film.

Herman Finkers zingt Op’n löp veur de leefde

Herman Finkers Zingt Titelsong

2-3-2020 De titelsong van De Beentjes van Sint Hildegard, 'Op’n löp veur de leefde’, geschreven en gezongen door Herman Finkers, wordt nu ook als single uitgebracht. De track wordt gereleased door ODMedia. De film heeft inmiddels meer dan 200.000 bezoekers naar de filmzalen getrokken.

Feestvierende Johan Nijenhuis en Johanna ter Steege © 2020 Joke Schut

Goud voor De Beentjes van Sint-Hildegard

20-2-2020 Meer dan 100.000 bezoekers hebben De Beentjes van Sint Hildegard — de komische dramafilm geregisseerd door Johan Nijenhuis — in de bioscoop gezien en heeft daarmee de Gouden Film-status behaald. De regisseur verraste hoofdrolspeler Johanna ter Steege feestelijk met de award.

Herman Finkers en Johanna ter Stegen op de rode loper van 'De Beentjes van Sint-Hildegard' © 2020 BiosAgenda

Herman Finkers bestormt de bioscoop

Rode loper bezoek De Beentjes Van Sint-Hildegard

13-2-2020 Bij de première van De Beentjes van Sint-Hildegard werd duidelijk dat Herman Finkers Twente definitief op de filmkaart te zetten en geen beter plek daarvoor dan in de mooie bioscoop Tuschinski. BiosAgenda.nl interviewde de hoofdrolspelers en regisseur Johan Nijenhuis.

Herman Finkers en Johanna ter Steege, ArjoFrank Fotografie

Speelfilmdebuut Herman Finkers

Rode loper De Beentjes van Sint-Hildegard

11-2-2020 Het speelfilmdebuut van Herman Finkers trok heel veel bekijks tijdens de rode loper première in Amsterdam in bioscoop Tuschinski. Onze fotograaf legde heel veel nieuw Twents talent op de gevoelige digitale plaat.