compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 21-5 t/m 27-5
Film van de week!
MENU
De Groeten van Mike!

Nieuws over de film De Groeten van Mike!

Voor alle leeftijden

Nieuws over De Groeten van Mike!

Maria Peters (c) Arjo Frank

Maria Peters maakt film over Antonia Brico

22-5-2017 Vandaag is bekend gemaakt dat Maria Peters een film gaat regisseren over Antonia Brico, de eerste vrouwelijke dirigent van de wereld.

Filmfestival Thessaloniki doorstaat crisis

Dubbel interview met het festivalorganisatie en filmmaker Dave Schram

14-10-2014 Over enkele weken vindt één van de belangrijkste filmfestivals van Europa plaats: het 55e Thessaloniki International Film Festival (TIFF). Een interview met de organisatie en met Dave Schram die vorig jaar twee films had op het festival.

Nederlandse familiefilm wint in Polen

25-6-2013 De Groeten van Mike! heeft in op het filmfestival van Krakau de prijs van de kinderjury en van de volwassenen jury gewonnen. De film kwam afgelopen december uit in de Nederlandse bioscopen.

Cast Oorlogsgeheimen bekend gemaakt

12-4-2013 Vandaag heeft filmdistribiteur Dutch Film Works de hoofdrollen bekend gemaakt van de familiefilm Oorlogsgeheimen: regisseur van die film is Dennis Bots.

Still uit Ushi Must Marry (c) Dutch Film Works

Klachten over Kijkwijzer

1-4-2013 Er zijn de laatste weken steeds meer klachten van filmmakers gekomen over het beleid van de Kijkwijzer. Zo is onder andere producent/regisseur Dave Schram het niet eens met de gang van zaken.

Dave Schram klaagt Kijkwijzer aan

19-3-2013 Producent Dave Schram stapt naar de rechter vanwege het leeftijdsadvies van de Kijkwijzer van zijn film De Groeten van Mike!. Volgens Schram gaat de organisatie achter de Kijkwijzer onzorgvuldig te werk.

Kerstvakantie 2012: tips voor films

24-12-2012 Het is kerstvakantie! Ieder jaar is dit het moment waarop de meeste mensen naar de film gaan. Maar waar moet je naartoe? We zetten de tips op een rij.

Filmset 'De Groeten van Mike!'

Vast in het ziekenhuis

Op de set van De Groeten van Mike

12-12-2012 De Groeten van Mike! is een nieuwe familiefilm van Maria Peters (Sonny Boy). Hoewel de film ernstige thema's heeft belooft het toch een vrolijke kerstfilm te worden.

Première De Groeten van Mike in foto's

12-12-2012 Afgelopen weekend ging De Groeten van Mike! in premiere. Onze fotograaf was daar natuurlijk bij. Door technische omstandigheden konden we de foto's niet eerder plaatsen maar nu heb je ze alsnog!

Deze week in première: speelweek 50

12-12-2012 Normaal gesproken houden we hier altijd een inleidend tekstje maar er komen zoveel films uit dat we meteen beginnen. De film van de week is The Hobbit: An Unexpected Journey.


Cast & Regisseur

Bracha van Doesburgh
Bracha van Doesburgh
Natasja Vasilovski (Mother of Mike)
Maas Bronkhuyzen
Maas Bronkhuyzen
Mike Vasilovski
Hadewych Minis
Hadewych Minis
Stepmother
Maria Peters
Maria Peters
Regisseur