compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 25-11 t/m 1-12
Film van de week!
MENU
De GVR 3D (OV)

Nieuws over de film De GVR 3D (OV)

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Nieuws over De GVR 3D (OV)

Promobeeld van Terschelling Openlucht Filmfestival © 2019 Terschelling Openlucht Filmfestival

Openluchtfilms Friesland en Groningen

Als de noorderzon gaat liggen, starten de projectoren

22-7-2019 De meest Noordelijke provincies lijken gemaakt te zijn voor openluchtbioscopen. De waddeneilanden worden snel pikkedonker, ongehinderd door stadslichten. Het vaste land kent zoveel mooie pittoreske steden met grachtjes. Ideaal om vanaf een terras naar een film te kijken.

© Disney

De populairste films van 2016 volgens jullie!

22-12-2016 Een paar dagen terug plaatsen we de beste films volgens de medewerkers van BiosAgenda.nl. Maar wat vonden jullie? Welke filmpagina's zijn het beste bezocht?

Speelweek 29: nieuw in de bios!

20-7-2016 Er komen lekker veel films uit deze week, met veel grote titels. De film van de week is De GVR, de nieuwe Spielberg naar het boek van Roald Dahl.

De GVR recensie

'Dik in orde'

20-7-2016 Weesmeisje Sofie ziet 's nachts een vreemde schaduw verschijnen voor het raam van het weeshuis waar ze is opgegroeid en kruipt uit bed om op onderzoek uit te gaan. Een gigantische hand verschijnt; Sofie wordt opgetild en meegevoerd naar een ander land, waar een vriendelijke reus woont die op zijn eigen manier net zo eenzaam is als zij.

Christian Bale in Empire of the Sun.

Eye voegt 70mm kopie toe aan Spielberg-retrospectief

4-7-2016 Het Eye Filmmuseum begint binnenkort met een retrospectief van het werk van Steven Spielberg. Daarbij wordt ook een 70 mm kopie van Empire of the Sun vertoond.


Cast & Regisseur