compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU
Home > Films > De Marathon > Nieuws
De Marathon

Nieuws over de film De Marathon

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Nieuws over De Marathon

Romy Louise Lauwers in 'Het Leven is Vurrukkulluk' (c) 2018

China koopt film Het Leven is Vurrukkuluk

Ook rechten 'Taal is zeg maar echt mijn ding' verkocht

18-5-2018 De rechten van de Nederlandse romkom Het leven is vurrukkulluk zijn verkocht aan het Chinese bedrijf 'Huashi TV', die de film in China zal distribueren. Hetzelfde bedrijf heeft ook de rechten aangekocht van romkom Taal is zeg maar echt mijn ding.

TV Tip: De Marathon, 20:30 op RTL8

20-9-2017 Een groep mannen van middelbare leeftijd werken allen bij een garage die in de financiële problemen zit. Om de garage te redden doen ze mee aan de marathon van Rotterdam terwijl ze gesponsord worden door een mysterieuze Egyptenaar.

TV-tip: De Marathon, 20:30, RTL7

28-2-2017 Een groep mannen van middelbare leeftijd werken allen bij een garage die in de financiële problemen zit. Om de garage te redden doen ze mee aan de marathon van Rotterdam terwijl ze gesponsord worden door een mysterieuze Egyptenaar.

Marcel Hensema, Copyright 2015 ArjoFrank Fotografie

Marcel Hensema in Netflix-film

20-8-2015 Marcel Hensema gaat een rol spelen in de film Tokyo Trials, een film over een internationaal tribunaal die Japanse oorlogsmisdadigers berechtte.

Deze week heel veel filmfestivals

7-4-2015 Deze week starten in Nederland maar liefst drie filmfestivals die alle drie zeer de moeite waard zijn. Zowel Nijmegen, Rotterdam als Amsterdam zijn deze week het bezoeken waard.

(c) A-Film

'Universeel goede film'

31-3-2015 Na een documentaire en musical nu ook een film over icoon André Hazes. Wordt zijn persoonlijkheid geëxploiteerd door de media? Als dat zo is, dan levert dat in dit geval in ieder geval een bijzonder sterke film op. We zien een man die de afgrond in staart, maar die niet in staat is om een paar stappen naar achter te doen.

Speelweek 40: nieuw in de bioscoop

1-10-2014 Een gevulde week, met maar liefst 10 films die in première gaan. De film van de week is Gone Girl, een spannende thriller van regisseur David Fincher. Wonderbroeders is een luchtige comedy, van de makers van De Marathon.

Martin van Waardenberg en Noortje Herlaar (c) A-Film

Wonderbroeders: vijf wereldvreemde monniken

1-10-2014 Aanstaande donderdag komt de komedie Wonderbroeders uit, naar een script van Martin van Waardenberg die eerder De Marathon schreef. Wij spraken met regisseur Johan Timmers, Martin van Waardenberg en actrice Noortje Herlaar en acteur Kees Hulst.

Martijn Fischer speelt Hazes in film

8-8-2014 Maerijn Fischer speelt al enkele jaren de rol van André Hazes in de musical Hij Gelooft in Mij. Hij gaat de ook de hoofdrol spelen in de film over Andre Hazes, geregisseerd door Diederick Koopal, bekend van De Marathon.

UPDATE: Diederick Koopal maakt Hazes-film

11-12-2013 Diederick Koopal zal de regie opnemen van de film Bloed, Zweet en Tranen, over het leven van André Hazes. Koopal had met zijn eerste film De Marathon veel succes.

(c) Lucia Gugliemetti

Gouden Kalveren uitgereikt

4-10-2013 Vanavond werden vanaf 20:55 de Gouden Kalveren uitgereikt. Ze staan bekend als de belangrijkste filmprijzen van Nederland. Al sinds 1981 worden deze beeldjes jaarlijks uitgereikt. De film Wolf had met maar liefst acht nominaties de meeste kans op slagen vanavond.

(c) NFF - Lucia Guglielmetti

Alle Gouden Kalveren nominaties bekend

2-10-2013 Gisteren konden we de eerste helft van de Gouden Kalveren nominaties bekend maken. Vandaag is de rest van de nominaties bekend gemaakt. Vooral Wolf is vaak genomineerd.

Het beste van BiosAgenda: 2012

13-12-2012 Het jaar zit er bijna op: een mooi moment om terug te kijken. De redactie van BiosAgenda.nl beleefde in 2012 het drukste jaar ooit: nog nooit zo vaak maakten we reportages, interviews en setbezoeken. In dit overzicht zetten we aan paar hoogtepunten op een rij.

Deze week in première: speelweek 42

17-10-2012 Het is in grote delen van het land herstvakantie! Tradiotioneel altijd een mooi moment om een te film te pakken. Er komen er deze week acht uit en je kan eigenlijk niet mis kiezen deze week.

Premiere de Marathon in foto's

17-10-2012 Afgelopen maandag ging in Rotterdam de film De Marathon in première. Onze fotograaf kon de cast en de crew weer voor zijn camera krijgen. Frank Lammers was aanwezig in vorm van een kartonnen bord.

De mannen in vol ornaat (c) BFD

Renfilm met een lach en een traan

13-8-2012 In Rotterdam werd deze zomer de film De Marathon opgenomen. Een film met een sterke cast: Frank Lammers, Marcel Hensema, Stefan de Walle en Martin van Waardenberg spelen de hoofdrollen.