compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 29-7 t/m 4-8
Film van de week!
MENU
De Ontmaagding Van Eva Van End

Nieuws over de film De Ontmaagding Van Eva Van End

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Nieuws over De Ontmaagding Van Eva Van End

Horrorserrie Bokkenrijders op komst

9-6-2020 Regisseur en scenarioschrijver Michiel ten Horn ontwikkelt in samenwerking met scenarioschrijver Reint Schölvinck en Kaap Holland Series een horrorserie over de legendarische bokkenrijders, die Limburg in de 18e eeuw volledig in hun greep hielden.

Filmbeeld uit de korte film Plaster (Gips) © 2018 ShortCutz/BiosAgenda.nl

Hommage Wouter van Luijn - Herpublicatie Plaster

16-7-2018 De in Mallorca vermoorde filmmaker Wouter van Luijn was een belangrijke filmmonteur voor jonge filmmakers. Daarom publiceren we opnieuw de door hem gemonteerde korte film Plaster (Gips), die voor een ShortCutz-award was genomineerd.

TV-tip: De Ontmaagding van Eva van End, 23:05, NPO3

22-12-2014 Het gezin van End bestaat uit ouders Evert, Etty en de kinderen Erwin, Manuel en de vijftienjarige Eva. Het gezin heeft zo zijn eigen omgangsvormen met elkaar ontwikkeld. Als de Duitse uitwisselingsstudent Veit in huis komt wordt het gezin geconfronteerd met hun eigen imperfecties en moeten ze zichzelf opnieuw uit zien te vinden.

Aanmodderfakker naar NFF

25-8-2014 De film Aanmodderfakker zal in premiere gaan op het Nederlands Film Festival. De film is de nieuwe samenwerking van regisseur Michiel ten Horn en scenarist Anne Barnhoorn (De Ontmaagding Van Eva Van End)

Verbaan en Van Houten in familiefilm

11-8-2014 Georgina Verbaan en Jelka van Houten zullen samen te zien zijn in de familiefilm Jack Bestelt Een Broertje. In de film spelen ze twee moeders die samen een zoontje hebben.

De beste film van 2013 volgens BiosAgenda: La Vie D'Adele

De beste films van 2013!

23-12-2013 Het einde van het jaar is in zicht! Altijd een leuk moment voor eindejaarslijstjes. Wat waren nu de beste films van 2013? De redactie van BiosAgenda.nl heeft gestemd en we een top-5!

(c) NFF - Lucia Guglielmetti

Alle Gouden Kalveren nominaties bekend

2-10-2013 Gisteren konden we de eerste helft van de Gouden Kalveren nominaties bekend maken. Vandaag is de rest van de nominaties bekend gemaakt. Vooral Wolf is vaak genomineerd.

Anne Barnhoorn wint Zilveren Krulstaart

27-9-2013 Anne Barnhoorn heeft de Zilveren Krulstaart gewonnen voor haar scenario van De Ontmaagding Van Eva Van End. Deze prijs is vandaag tijdens het Nederlands Film Festival uitgereikt. Ook het tweede seizoen van Penoza kreeg deze prijs.

Genomineerden afficheprijs NFF bekend

5-9-2013 Het Nederlands Film Festival staat voor de deur en vandaag zijn de genomineerden van de Cinema.nl Afficheprijs bekend gemaakt.

Michiel ten Horn en Anne Barnhoorn (c) BiosAgenda.nl

MovieBits: Aanmodderfokker?

2-4-2013 Michiel ten Horn en Anne Barnhoorn gooiden hoge ogen met hun film De Ontmaagding Van Eva Van End. De twee zijn van plan om nog eens samen te werken. In deze korte video vertellen zij over hun nieuwe project 'Aanmodderfokker'.

Voorjaarsvakantie 2013: tips voor films

22-2-2013 De voorjaarsvakantie komt er weer aan! Noord- en Midden-Nederland hebben vakantie van 16 t/m 24 februari en Zuid-Nederland van 23 februari tot 3 maart. Carnaval valt dit jaar op 10 t/m 12 februari. Hoe dan ook: welke films moet je in de vakantie zien?

'Schrijnend, pijnlijk en grappig'

Interview over de Ontmaagding van Eva van End

14-2-2013 Vandaag komt de Nederlandse film De Ontmaagding Van Eva Van End uit. Wij spraken met regisseur Michiel ten Horn en Anne Barnhoorn over hun speelfilmdebuut.

Deze week in première: speelweek 7

13-2-2013 Het is een extra drukke week deze keer in de bioscopen. We kunnen maar liefst 10 nieuwe films gaan bekijken. De film van de week is A Good Day to Die Hard.

De Ontmaagding van Eva van End naar VS

4-2-2013 De Ontmaagding Van Eva Van End gaat dit najaar draaien in de Verenigde Staten. De film is aangekocht door een distributeur die hem zal vertonen in New York. De debuutfilm van Michiel ten Horn is vanaf 14 februari in de Nederlandse bioscopen te zien.