compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 30-7 t/m 5-8
Film van de week!
MENU
Diego Maradona

Nieuws over de film Diego Maradona

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Nieuws over Diego Maradona

Filmhuisfilms die je net gemist hebt

19-3-2020 Er zijn meerdere partijen die oudere filmhuisfilms aanbieden, zoals CineMember. Die laatste partij biedt ook films aan die net uit de bioscoop zijn en (nog) geen deel uitmaken van een abonnementssysteem (dat duurt doorgaans 9 maanden na inkomen van de film).

Interview met de regisseur van Diego Maradona

Op zoek naar de echte Diego

10-8-2019 BiosAgenda.nl sprak regisseur Asif Kapadia — die eerder de documentaires Amy en Senna maakte — over zijn nieuwste film Diego Maradona. Hij vertelt over zijn werkwijze en hoe kom je achter de ware persoon.

Still uit de film The Sheep Thief © 1997

The Sheep Thief

5-8-2019 Zeer binnenkort gaat de docu Diego Maradona van Asif Kapadia in première in Nederland. Kapadia is bekend van zijn docu's Amy en Senna. Maar hij is ooit begonnen met speelfilms. In 1997 maakte hij de korte prijswinnende speelfilm The Sheep Thief.

Diner en film op de cour van Kasteel Limbricht © 2019 Landgoed Kasteel Limbricht

Brabants en Limburgs buitenfilm

Noem het Mediterraans of Bourgondisch, maar een buitenbios klopt hier helemaal

20-7-2019 De twee zuidelijke provincies zijn nooit vies geweest om zich op te dossen voor een feestje, dus pak die picknick-mand of plaid en lekker genieten van een film in het buitenlucht. BiosAgenda.nl zoekt uit waar de BuitenBiosen staan.

Openlucht Filmfestival Apeldoorn © 2019 Vue Apeldoorn

BuitenBios Drenthe, Overijssel, Gelderland

Lange buitentraditie in het Oosten van het land

19-7-2019 Een deel van het Oosten hield zich bezig met de Vierdaagse en de Zwarte Cross, maar ook veel buitenfilms. De gunst voor het kijkers publiek word in Apeldoorn op straat uitgevochten. BiosAgenda.nl brengt elke dag onze speciale BuitenBios-editie.


Cast & Regisseur