compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Diep in de Zee (NL)

**1/200
Waardering: 2.5/5

Nieuws over de film Diep in de Zee (NL)

Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

animatie, avontuur, familiefilm, komedie

Nieuws over Diep in de Zee (NL)
Meneer De Uil van de Fabeltjeskrant (c) DFW 2018

Fabeltjeskrant wordt bioscoopfilm

Animatiefilm in kader van 50-jarig jubileum kinderprogramma

4-6-2018 De Fabeltjeskrant is terug! De iconische kinderserie wordt bewerkt tot een animatiefilm. De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen verschijnt op 19 december in de bioscoop.

Birgit Schuurman en YouTuber Bibi 'Diep in de zee'

8-12-2017 Birgit Schuurman en Nederlandse YouTube-persoonlijkheid en zangeres Bibi Breijman zullen te horen zijn in de animatiefilm Diep in de Zee (NL).

Synopsis distributeur
Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep, samen met een heleboel andere zeedieren. De mensheid heeft de aarde al lang verlaten en het land is onder water komen te staan. De rebelse Diep is reuze benieuwd naar wat er buiten de grot te beleven valt. Samen met zijn twee beste vrienden, een brutale garnaal en een wat domme zeeduivel, gaat hij tegen de regels in op ontdekkingstocht. Wat begint als een onschuldige middag verandert al snel in een grote ramp. Diep laat per ongeluk een oude torpedo ontploffen! De trillingen van de explosie zijn over de hele zeebodem voelbaar en zorgen ervoor dat een grote steen precies op de ingang van de grot valt. Iedereen zit gevangen! Samen met zijn vriendjes gaat Diep op een ongelofelijk spannend avontuur. Ze moeten op zoek naar een grote walvis, want alleen hij is sterk genoeg om de steen te verplaatsen. Onderweg komen de zeediertjes op verbazingwekkende plekken, maar zullen ze ook allerlei gevaarlijke situaties moeten doorstaan. Zullen ze de kolonie kunnen bevrijden?