compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Doris > Nieuws

Doris

***1/20
Waardering: 3.5/5

Nieuws over de film Doris

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

komedie

Nieuws over Doris
Will Koopman (creative leiding), Albert Jan van Rees (regisseur), Tjitske Reidinga (hoofdrolspeler), Roos Ouwehand (scenarist) en Alex Doff (producent) © 2018 Joke Schut Photography

Doris behaalt Goud

24-9-2018 De tragische komedie Doris heeft in haar openingsweekend de Gouden Film status behaald door meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscoop te trekken. Hoofdrolspeelster Tjitske Reidinga en de makers Albert Jan van Rees, Roos Ouwehand, Will Koopman en Alex Doff hebben de Gouden Film award ontvangen.

Tjitske Reidinga © 2018 ArjoFrank Fotografie

Première Doris in foto's

18-9-2018 Gisteravond ging de nieuwe film DORIS met Tjitske Reidinga in première. De film speelt zich af vijf jaar na de gelijknamige tv-serie. Reidinga werkt voor de vijfde maal samen met Will Koopman. Guy Clemens neemt de rol over van Tim.

© Elmer van der Marel

Doris-film breidt cast uit

27-3-2017 De TV-serie Doris krijgt een eigen speelfilm. Tjitske Reidinga keert terug als het titelpersonage Doris. Nu zijn er ook andere castleden bekend gemaakt.

Synopsis distributeur
De gescheiden Doris is op haar vijfenveertigste op een dood punt aanbeland, maar vindt -na de nodige tegenslag- gesteund door haar beste vriend Tim, haar zelfstandigheid, zelfvertrouwen en geloof in de liefde terug.

“Het leven is geen met croissantjes en softijs overladen kampeerfestijn” - #Dorisdefilm

Aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris Doorenbos (Tjitske Reidinga) een gescheiden vrouw met twee kinderen op een dood punt aanbeland. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris’ eigen dromen maar weinig terechtgekomen….

Doris is vanaf 20 september in de bioscoop. Gemaakt onder de creatieve leiding van Will Koopman (Gooische Vrouwen, Divorce en Terug naar de Kust), scenarioschrijfster Roos Ouwehand en regisseur Albert Jan van Rees.