compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 12-12 t/m 18-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

E.T. the Extra-Terrestrial

the Extra-Terrestrial.

Nieuws over de film E.T. the Extra-Terrestrial

Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGrof taalgebruikAngst

Nieuws over E.T. the Extra-Terrestrial

Williams laatste bekende werk is voor de film 'Star Wars: The Last Jedi'.

John Williams stopt met Star Wars

Componist stopt na volgende Star Wars-film

8-3-2018 Vaste Star Wars-componist John Williams zal na de negende Star Wars Film, "Star Wars: Episode IX", geen soundtrack meer verzorgen voor de filmfranchise. Volgens de 86-jarige componist van een van de meest bekende filmthema's ter wereld is 'het welletjes geweest'.

Klassieker E.T. tijdelijk weer in de bioscoop

Kinepolis toont de film week voor kerstmis

8-12-2017 De sciencefictionklassieker E.T. the Extra-Terrestrial is in de week voor kerstmis in de bioscoop te zien. De familiefilm uit 1982 speelt tussen 21 en 27 december in negen vestigingen van Kinepolis.

TV-tip: E.T. the Extra-Terrestrial, 20:30 op SBS9

19-6-2015 Een groepje kinderen helpt een op aarde gestrand buitenaards wezen om weer terug te keren naar huis. Tegelijkertijd proberen ze te ontkomen aan wetenschappers en agenten van de overheid, die vastbesloten zijn om de alien voor hun eigen doeleinden te vangen.

TV-tip: E.T. the Extra-Terrestrial, 20:30 op RTL8

2-12-2013 Een groepje kinderen helpt een op aarde gestrand buitenaards wezen om weer terug te keren naar huis. Tegelijkertijd proberen ze te ontkomen aan wetenschappers en agenten van de overheid, die vastbesloten zijn om de alien voor hun eigen doeleinden te vangen.

Mogelijke terugkeer E.T.

Steven Spielberg in onderhandeling over regie.

21-7-2005 LOS ANGELES - Twee decennia nadat de wereld kennismaakte met het vertederende wezen E.T. wordt er nagedacht over een vervolg op de klassieke science-fictionfilm.

'Shawshank Redemption' beste niet-Oscarfilm

24-9-2004 LONDEN - 'The Shawshank Redemption' is de beste film die geen Oscar won. Het verhaal over een spectaculaire gevangenisontsnapping staat op de eerste plaats van een lijst rolprenten die het zonder hoogste filmonderscheiding moeten stellen.

Drew Barrymore krijgt ster op Walk of Fame

4-2-2004 HOLLYWOOD - Actrice Drew Barrymore heeft een eigen ster gekregen op de wereldberoemde Walk of Fame in Hollywood. De 28-jarige filmster, bekend van E.T. en Charlie's Angels, is de eigenaresse van een plaquette vlak voor het bekende Grauman's Chinese Theater.

Acteur Harrison Ford na twintig jaar gescheiden

8-1-2004 LOS ANGELES - De Amerikaanse acteur Harrison Ford en de scenarioschrijfster Melissa Mathison hebben na bijna twintig jaar officieel een punt gezet achter hun huwelijk. Dat blijkt uit documenten die een rechtbank in Los Angeles woensdag openbaar heeft gemaakt.

Toch vierde Jurrasic Park

13-6-2002 Ondanks de felle kritiek op deel drie heeft Steven Spielberg aangekondigd dat er een vierde deel komt van Jurassic Park.

Spielberg eindelijk afgestudeerd

na 34 jaar uitstel

15-5-2002 De Amerikaanse filmmaker Steven Spielberg is afgestudeerd in de filmkunst. Hij krijgt zijn diploma op 31 mei, zo heeft de universiteit van Long Beach dinsdag meegedeeld.

Remake E.T. een flop?

8-4-2002 De remake van filmhit E.T. uit 1982 flopt. Dat blijkt uit de laatste cijfers. Volgens de Britse krant The Independent heeft de klassieker van regisseur Steven Spielberg afgelopen paasweekeinde in 26 landen slechts 7,45 miljoen euro opgebracht.