compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

F*ck de liefde

***00
Waardering: 3/5

Nieuws over de film F*ck de liefde

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

komedie, romantiek

Nieuws over F*ck de liefde

Bioscoophit F * ck de Liefde krijgt vervolg

17-10-2019 De romantische komedie F*ck de Liefde krijgt een vervolg, dit melden producent AM Pictures en distributeur Just Entertainment. De film trok in de eerste week meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscoop en mag naar verwachting komend weekend zelfs de 200.000e bezoeker verwelkomen.

Gouden Film voor F*ck de Liefde

11-10-2019 De romantische komedie F*ck de Liefde heeft 100.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken en krijgt hiervoor de Gouden Film Award. De film waarin drie liefdesverhalen samenkomen, is geregisseerd door Lodewijk van Lelyveld en Appie Boudellah.

Bo Maerten en Thijs Römer, Copyright 2019 ArjoFrank Fotografie

Première F*ck de liefde in beeld

4-10-2019 Deze week waren er heel veel premières en onze fotograaf had het er druk mee. Hij was bij de rode loper van de nieuwe Nederlandse rom-kom F*CK DE LIEFDE. Wat heel veel BN-ers opleverde.

Rode loper F*ck de Liefde

2-10-2019 De zonnige romkom met een bite Fuck de Liefde kreeg een mooie herfstige rode loper première en de videoteam van BiosAgenda.nl was erbij en interviewden onder meer Thijs Römer en Nicolette van Dam.

Thijs Römer en Bo Maerten op Curaçao © 2019 Cornerstreet Media

Opnames F💔CK DE LIEFDE van start

Ook Thijs Römer, Soundos El Ahmadi en Défano Holwijn in bioscoopfilm F💔CK DE LIEFDE

4-7-2019 De opnames van F💔CK DE LIEFDE zijn op het zonnige eiland Curaçao begonnen. Naast Nicolette van Dam, Timor Steffens en Nienke Plas zijn ook Thijs Römer en Défano Holwijn toegevoegd aan de sterrencast op het eiland.

Cast F💔CK DE LIEFDE bekend

24-5-2019 Yolanthe Sneijder-Cabau, Edwin Jonker, Victoria Koblenko, Bo Maerten en Maurits Delchot zijn begonnen met de opnames van de romantische komedie F*ck de liefde. De mozaïek-vertelling over liefde en vriendschap is vanaf oktober in de bioscoop.

Synopsis distributeur
F*ck de Liefde is dé romantische komedie ‘met een bite’ waarin drie uitzinnige liefdesverhalen samenkomen.

F*ck de Liefde is dé romantische komedie ‘met een bite’ waarin drie uitzinnige liefdesverhalen samenkomen. Lisa (Bo Maerten) zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even helemaal doorheen. Na een aantal pogingen van Jack om haar terug te krijgen, besluiten Lisa’s vriendinnen om haar mee op sleeptouw te nemen op Curaçao. De eerste dagen op het zonnige eiland lopen stroef voor Lisa, totdat ze de charmante wereldreiziger Jim (Thijs Römer) ontmoet. De wispelturige Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt zo in bed met de verleidelijke Cindy (Victoria Koblenko). Bo (Yolanthe Cabau), de zus van Cindy, is al 10 jaar getrouwd met Said (Maurits Delchot). Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw die alsmaar achterdochtiger wordt door zijn geheimzinnige gedrag. Daarentegen maakt Bo juist carrière en begint steeds meer tijd door te brengen met haar aantrekkelijke baas… Wie overleeft de liefde?