compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Fantastic Beasts Marathon

****1/2
Waardering: 4.5/5

Nieuws over Fantastic Beasts Marathon

Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarAngst

avontuur, familiefilm, fantasy

Nieuws over Fantastic Beasts Marathon
Jude Law, Ezra Miller, Claudia Kim, Zoë Kravitz, Callum Turner, Katherine Waterston, Eddie Redmayne, Dan Fogler, Alison Sudol en Johnny Depp © 2017 Warner Bros. Pictures.

Fantastic Beasts 2 heet ... The Crimes Of Grindelwald

16-11-2017 Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zal het vervolg van Fantastic Beasts and Where to Find Them gaan heten, is net bekend gemaakt door Warner Bros. J.K. Rowling heeft vijf verhalen van Wizarding World geschreven. De sterrencast met Eddie Redmayne keert ook terug.

Synopsis distributeur
Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens.
In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.