compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Films > First Kiss > Nieuws

First Kiss

***00
Waardering: 3/5

Nieuws over de film First Kiss

Voor alle leeftijden

komedie, romantiek

Nieuws over First Kiss
Emily Blunt, Joel Dawson, Lin-Manuel Miranda, Pixie Davies en Nathanael Saleh in Mary Poppins Returns

Filmtips voor de kerstvakantie

21-12-2018 De drukke decemberdagen zijn bijna achter de rug. Die extra vrije uren zijn goed te besteden in de bioscoop. Deze films zijn volgens BiosAgenda de moeite waard deze kerstvakantie.

Stijn Fransen, Buddy Vedder en Vajèn van den Bosch, Copyright 2018 ArjoFrank Fotografie

Première First Kiss in beeld

5-12-2018 De nieuwe 'feelgood' jongeren film 'First Kiss' ging feestelijk in première en onze fotograaf was erbij en legde onder andere vast op de digitale plaat Leontine Borsato, Caroline de Bruijn, Stijn Fransen, Buddy Vedder, EliZe en Precious Bostelaar.

Monique Smit, Buddy Vedder (© 2018 Mike van den Toorn) en Vajèn van den Bosch (© 2018 Pim Hendriksen)

Zangeres Monique Smit debuteert in 'First Kiss'.

2-8-2018 Zangeres en presentatrice Monique Smit maakt haar acteerdebuut in de speelfilm First Kiss. Naast haar zijn ook te zien acteur (GTST) en presentator Buddy Vedder en Vajèn van den Bosch (GTST). First Kiss gaat over een klein, maar succesvol cosmeticabedrijf gespecialiseerd in lipstick, geleid door Leontine Borsato,

Leontine Borsato in 'Heksen Bestaan Niet' (c) 2014.

Leontine Borsato hoofdrol in film First Kiss

Andere rollen voor Caroline de Bruijn en Stijn Fransen

27-7-2018 Leontine Borsato speelt samen met Caroline de Bruijn en Stijn Fransen een hoofdrol in de nieuwe film 'First Kiss' van regisseur Roy Poortmans. In haar eerste rol in 5 jaar speelt Borsato de eigenaresse van een cosmeticabedrijf.

Synopsis distributeur
First Kiss is een klein, maar succesvol cosmeticabedrijf gespecialiseerd in lipstick. Het bedrijf staat onder leiding van Susan (Leontine Borsato), die wordt bijgestaan door Bobby en Marlin (Marije Zuurveld en Jeroen van Holland). Susan’s dochter, Roos, is een typisch meisje van haar generatie. Ze maakt vlogs en presenteert haar eigen online talkshow “Give Roos a Kiss”, waarin ze met andere meiden praat over onderwerpen als jongens en verliefdheid, kortom girltalk. De grote concurrent van First Kiss is Couleur de Paris, een cosmeticabedrijf geleid door Jeanette (Caroline De Bruijn: Goede tijden, slechte tijden) en haar dochter Germaine (Stijn Fransen: Goede tijden, slechte tijden). Jeanette is een meedogenloze zakenvrouw die First Kiss wil overnemen. Als Susan een overname weigert, zint Jeanette op wraak. Ze zal er alles aan doen om First Kiss kapot te maken. Ze schakelt de hulp in van de knappe fotograaf Yannick, die Roos zogenaamd kan helpen met het filmen van haar vlog. Roos wordt tot over haar oren verliefd op hem en het gevoel is wederzijds. Niets lijkt een relatie in de weg te staan, tot Yannick door Jeanette gedwongen wordt de nieuwe lipstick van First Kiss te saboteren. De wereld van Roos stort in. Yannick is met de noorderzon vertrokken en First Kiss dreigt failliet te gaan…