compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU
Gooische Vrouwen

Nieuws over de film Gooische Vrouwen

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

Nieuws over Gooische Vrouwen

Krabbé, Zuiderhoek en Hulst in film Neem Me Mee

Nieuwe Will Koopman film

13-4-2023 Dit najaar is Neem Me Mee in de bioscoop te zien, een nieuwe film van Will Koopman - één van Nederlands meest succesvolle regisseurs.

Lies Visschedijk en Ramsey Nasr, ArjoFrank Fotografie

Première Alles op Tafel

4-11-2021 Weer een grote première in DeLaMar Theater afgelopen maandagavond. De nieuwste film met Linda de Mol en Lies Visschedijk, van de hand van succes-regisseur Will Koopman. Uiteraard was BiosAgenda erbij.

Emily Blunt, Joel Dawson, Lin-Manuel Miranda, Pixie Davies en Nathanael Saleh in Mary Poppins Returns

Filmtips voor de kerstvakantie

21-12-2018 De drukke decemberdagen zijn bijna achter de rug. Die extra vrije uren zijn goed te besteden in de bioscoop. Deze films zijn volgens BiosAgenda de moeite waard deze kerstvakantie.

Elise Schaap (l) speelt 'May', Tjitske Reidinga speelt 'June' © 2018 ArjoFrank Fotografie | BiosAgenda.nl

Cast April, May en June uitgebreid

13-8-2018 Zojuist heeft Linda de Mol in een interview bekend gemaakt dat Tjitske Reidinga en Elise Schaap haar zussen spelen in de nieuwe Nederlandse film April, May en June. De opnames gaan eind augustus van start. De film zal vanaf 21 maart 2019 in de bioscopen te zien zijn.

Lies Visschedijk als het personage Monique in "Singel 39" © 2018 Martijn van Gelder/Dutch FilmWorks

Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra in SINGEL 39

6-8-2018 Lies Visschedijk (Gooische Vrouwen, Soof) en Waldemar Torenstra ("Divorce", "Vechtershart") spelen de hoofdrollen in de nieuwe feelgood film SINGEL 39. De opnames starten 21 augustus. Dutch FilmWorks brengt SINGEL 39 voorjaar 2019 uit in de bioscoop.

Poster van 'De Club van Lelijke Kinderen' (c) Independent Films Nederland 2018

Jeroen van Koningsbrugge in film Club van Lelijke Kinderen

Ook Jelka van Houten speelt in familiefilm

10-7-2018 De eerste 2 acteurs van de cast van de familiefilm De Club van Lelijke Kinderen zijn bekend. Jeroen van Koningsbrugge en Jelka van Houten zullen de vader en moeder spelen van hoofdpersonage Paul. De audities voor de rol van Paul en zijn oudere zus zijn nog in volle gang.

Will Koopman, de regisseur van 'All You Need Is Love'. (c) 2014: Arjo Frank/BiosAgenda

Will Koopman regisseert All You Need is Love

Kerstfilm is gebaseerd op de gelijknamige televisieshow

1-12-2017 Will Koopman gaat de kerstfilm All You Need Is Love regisseren. Dat maakt filmdistributeur Dutch Filmworks bekend. Koopman is onder andere bekend van de films Gooische Vrouwen en Ik Ook van Jou.

TV-tip: Gooische Vrouwen, 20:30 op RTL5

5-1-2017 De film gaat verder waar de televisieserie is geëindigd. De dames gaan op vakantie naar Frankrijk, met alle gevolgen van dien.

TV-tip: Gooische Vrouwen, 20:30, RLT4

16-12-2015 De film gaat verder waar de televisieserie is geëindigd. De dames gaan op vakantie naar Frankrijk, met alle gevolgen van dien.

(c) Independent Film

Speelweek 49: nieuw in de bioscoop

3-12-2014 December is de maand waarin de mensen naar de bioscoop gaan. De maand is nog amper begonnen en er knallen gelijk tien nieuwe films de bioscoop in. De film van de week is Gooische Vrouwen 2.

Nieuwe Gooische Vrouwen film in aantocht

27-11-2013 Er komt een nieuwe film van de succesvolle tv-serie Gooische Vrouwen. Het is nog niet bekend of de cast uit de vorige film weer meedoet. Wel is bekend dat het vervolg op Gooische Vrouwen volgend jaar in de bioscoop moet draaien.

Op de set van De Verbouwing

6-9-2012 Momenteel zijn de opnames van de film De Verbouwing in volle gang. Biosagenda.nl nam een kijkje op de set van deze nieuwste Saskia Noort verfilming. We spraken daar met cast en crew.

Will Koopman geflankeerd door de actrices Suzanne Visser en Linda de Mol neemt het publieksprijs voor Beste Nederlandse film in ontvangst.

Rembrandt Awards uitgereikt

13-3-2012 Gisteravond zijn de Rembrants Awards uitgereikt. Prijzen waren er voor Rutger Hauer (De Heineken Ontvoering), Carice van Houten (Black Butterflies) en voor Gooische Vrouwen (Will Koopman). Onze fotograaf was erbij.

Drie van de vier Gooische vrouwen zijn genomineerd (c) Arjo Frank/BiosAgenda

Genomineerden voor Rembrandt awards bekend

1-2-2012 Vandaag zijn de genomineerden voor de Rembrandt awards bekend gemaakt. Dit jaar is er een nieuwe categorie voor beste jeugdfilm omdat de organisatie vindt dat 'dat Nederland erg goed en creatief is op het gebied van produceren voor een specifieke jonge doelgroep.'

Gooische Vrouwen was de best bezochte film van 2011. (c) Arjo Frank/BiosAgenda

2011 zeer goed bioscoopjaar

10-1-2012 Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de filmindustrie zijn de cijfers van het bioscoop bezoek bekend gemaakt. Men kan concluderen dat 2011 een zeer goed bioscoopjaar was.

Part II: Op de set van De Verbouwing

28-12-2011 In oktober bezocht BiosAgenda.nl de filmset van De Verbouwing. De opnames zitten er inmiddels op en de montage is in volle gang. Tijd om wat dieper in te gaan op de thematiek van de film.

Goud voor Body Language en All Stars 2

25-10-2011 Het is weer herfstvakantie en dan merk je dat veel mensen weer naar de bioscoop gaan. De Nederlandse film profiteert daarvan want meerdere films werden beloond met een Gouden Film.

Het felbegeerde goud

Tweede deel nominaties Gouden Kalveren bekend

28-9-2011 Gisteravond zijn de laatste genomineerden van de Gouden Kalveren bekend gemaakt waaronder die van Beste Film, Beste acteur en beste actrice. Biosagenda.nl maakte een korte compilatie

Gooische Vrouwen top 4 in box office

21-6-2011 Gooische Vrouwen heeft in 15 weken tijd een omzet gehaald van € 14.693.200. Daarmee staat de film op de vierde plek op de lijst van hoogste box office aller tijden in Nederland.

Première Gooische Vrouwen in beeld

10-3-2011 Het kan je vast niet zijn ontgaan: Gooische Vrouwen is in première gegaan. De volledige cast & crew was aanwezig en onze fotograaf was zoals altijd aanwezig.

TheReview: Gooische Vrouwen

De Film

8-3-2011 Na vijf seizoenen, 42 afleveringen en een Gouden Televizier-Ring voor het beste tv-programma verschijnen de Gooische Vrouwen op het witte doek.


Cast & Regisseur

Lies Visschedijk
Lies Visschedijk
Roelien Grootheeze
Susan Visser
Susan Visser
Anouk Verschuur
Tjitske Reidinga
Tjitske Reidinga
Claire van Kampen
Linda de Mol
Linda de Mol
Cheryl Morero
Marcel Musters
Marcel Musters
Dirk Stubbe
Will Koopman
Will Koopman
Regisseur
Gooische Vrouwen poster