compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 22-7 t/m 28-7
Film van de week!
MENU
Home > Films > Grease > Nieuws
Grease

Grease is the word

Nieuws over de film Grease

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweld

Nieuws over Grease

A4 Drive-in-bioscoop in 2020 met een speciale projectie waar ook overdag films getoond worden

Films in het buitenlucht

Open brief aan Minister De Jonge

3-5-2021 Vorig jaar was er veel vraag naar drive-in-bioscopen, maar dit jaar is nog verwarring wat de zomer gaat brengen voor de bioscoopwereld. Maar één van de schrijvers van BiosAgenda.nl kan niet wachten en schrijft een open brief aan minister De Jonge.

NL Stemmencast CATS & DOGS bekend

27-11-2020 In de Nederlands gesproken Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen! (NL) zijn de stemmen te horen van Barbara Sloesen en André Dongelmansa. De familiefilm — over een team die een oorlog moet voorkomen tussen katten en honden — is vanaf 9 december 2020 in de Nederlandse bioscoop.

Drive-in bios langs snelweg A4

24-7-2020 Vanaf 24 juli opent de A4 Drive-In Bioscoop: de parkeerplaats! Waar normaal gesproken auto’s van reizigers van Schiphol staan, verrijst nu een scherm van tien bij vijf, waarop films draaien die vanuit de eigen auto te bekijken zijn. Reserveer via website (80 plekken per keer).

Drive-in net buiten Tilburg

25-6-2020 Vrijdag en zaterdag is er in het stadje Goirle (net ten zuiden van Tilburg) een drive-in met ruimte voor 99 auto's. Vanaf 21:15 kan je Grease en Bohemian Rhapsody vanuit je auto bekijken. Check de restricties, zoals vooraf bestellen, twee mensen in de auto, enz.

Reserveer je bioscoopkaartje!

Veel Christopher Nolan- en Disney-films en veel jonge filmklassiekers

23-5-2020 De nieuwe bioscoopagenda's druppelen binnen: de stoelen zijn beperkt net als het aanbod aan nieuwe films, maar wel uitgebreid met jonge klassiekers. Een unieke kans om 1917, The Gentlemen, Interstellar of Harry Potter alsnog in de bios te zien. Kies je stad en reserveer je stoel.

Sommige klassiekers zoals A Star Is Born komen tijdelijk terug in de bioscoop

Voorverkoop bioscoopkaartjes begonnen

Kijk snel bij jouw stad: koop of reserveer

15-5-2020 De BiosAgenda.nl-leden weten het al, bij enkele bioscopen kan je sinds gisteren al een kaartje kopen. Sterker nog het is zeer raadzaam om zo snel mogelijk je plekje te regelen, want er mogen maar 30 mensen per zaal en tussen elk huishouden moet tenminste 1,5 m ruimte zijn.

Drive-in bioscoop Barneveld © 2019 Drive-in-bioscoop Barneveld (Kiwanis)

Dirive-in-bioscoop primeur: Barneveld

14-5-2020 Vanuit de eigen auto op zaterdag 13 juni en 20 juni genieten van een primeur: de eerste corona-drive-in-bioscoop op het terrein van het evenementencomplex Midden Nederland Hallen. Films worden nog aangekondigd en ook voorstellingen in juli.

Drive-In movie sign on a nice summer day, Samlyn_Studio

Update: Drive-in in Olympisch Stadion Amsterdam

25-4-2020 Meerdere media berichten dat het Olympisch Stadion zich als Amsterdamse locatie heeft aangeboden, dit naar aanleiding van een radio-interview afgelopen donderdag met Radio Haarlem 105. Daarmee vervalt één van de voornaamste mogelijke belemmeringen: de samenscholingsverbod.

Pleinbioscoop Rotterdam © 2019 Pleinbioscoop

BuitenBios in Zeeland en Zuid-Holland

Films met een vleugje zeelucht

21-7-2019 De zilte lucht is vaker bezongen en in combinatie met een buitenfilm, dan weten we dat het zomer is. BiosAgenda.nl zocht uit waar alle (tijdelijke) locaties voor buitenfilms zijn de twee provincies die met een Z beginnen.

Paleis Soestdijk en het Nederlands Film Festival presenteren vijf zomerse filmavonden tijdens Cinema Soestdijk © 2019 Paleis Soestdijk

BuitenBios 2019 - Provincie Utrecht

Het ultieme zomergevoel, films in het open lucht

18-7-2019 Niets schreeuwt meer zomer als samen naar een film kijken tegen de achtergrond van een sterrenhemel. BiosAgenda.nl zocht uit waar alle (tijdelijke) locaties voor buitenfilms zijn. We brengen dagelijks een nieuwe provincie. Vandaag Utrecht.

TV-Tip: Grease, 20:30 op RTL 8

17-8-2016 Een klassieker waarbij de vriendschap, romantiek en avonturen van een groep middelbare scholieren in de jaren vijftig hevig uiteenlopen.

Filmpersonages populair met carnaval

7-2-2007 De trend op het gebied van carnavalsoutfits dit jaar is om je te verkleden als filmpersonage. Carnaval- en feestwinkels zien vooral de verkoop van kostuums die horen bij figuren uit films en musicals stijgen, dat meldt BN de Stem dinsdag.

John Travolta schrijft memoires

21-9-2004 LOS ANGELES - De Amerikaanse acteur John Travolta schrijft zijn memoires. Het levensverhaal van de acteur moet over twee jaar verschijnen, melden Amerikaanse media dinsdag.

Travolta betreurt afslaan van filmrol Chicago

17-7-2003 John Travolta zegt een grote fout te hebben gemaakt toen hij de hoofdrol in de speelfilm 'Chicago' weigerde. Dat zei hij in de meest recente uitgave van het Duitse Bunte magazine. Chicago was dit jaar een van de grote winnaars tijdens de uitreiking van de Oscars.

John Travolta piloot bij Qantas

25-6-2002 De Amerikaanse acteur John Travolta is piloot geworden voor de Australische vliegmaatschappij Qantas. De acteur, die al een vliegbrevet heeft en ook zijn eigen vliegtuig, slaagde glansrijk voor zijn examen.


Cast & Regisseur

John Travolta
John Travolta
Danny Zuko
Olivia Newton-John
Olivia Newton-John
Sandy Olsson
Frankie Avalon
Frankie Avalon
The Teen Angel
Grease poster