compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU
Home > Films > In Bruges > Nieuws
In Bruges

Nieuws over de film In Bruges

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Nieuws over In Bruges

Films op het dakterras in Amsterdam © 2019 Rooftop Movie Floor 17

Flevoland en Noord-Holland BuitenBios

20-7-2019 Film en TV zijn belangrijk in Amsterdam en Flevoland, waarschijnlijk omdat beiden de vlakste provincies zijn van Nederland ideal om buiten naar de film te kijken. BiosAgenda.nl zocht uit waar alle (tijdelijke) locaties voor buitenfilms zijn in deze twee provincies.

Colin Farrell in In Bruges

Rockwell, Rourke, Walken en Farrell samen in een komedie

12-5-2011 Sam Rockwell, Christopher Walken, Mickey Rourke en Colin Farrell gaan samen in een komedie spelen die Seven Psychopaths moet gaan heten. De komedie wordt geregisseerd door Martin McDonagh, die eerder In Bruges maakte.

'Slumdog' ook aan top bij BAFTA's

Film Danny Boyle wint zeven Britse awards

9-2-2009 Dit weekend werden de BAFTA's, de belangrijkste Britse filmprijzen, uitgereikt. De reeds met prijzen overladen film Slumdog Millionaire wist ook in Londen de meeste awards binnen te slepen.

BAFTA nominaties bekend

Slumdog Millionaire en The Curious Case of Benjamin Button aan kop

16-1-2009 De nominaties voor de BAFTA awards zijn bekend. Slumdog Millionaire en The Curious Case of Benjamin Button hebben elk elf nominaties.

Slumdog Millionaire winnaar Golden Globes

Twee awards voor Kate Winslet

12-1-2009 Het 66ste awardsgala was een emotionele aangelegenheid met de film Slumdog Millionaire en actrice Kate Winslet als grote winnaars en een postuum eerbetoon aan de overleden acteur Heath Ledger in de vorm van een ovationeel applaus.

Golden Globe nominaties bekend

Verdeeldheid onder nominaties

12-12-2008 De Golden Globe nominaties zijn bekend gemaakt. Dit jaar is er grote verdeeldheid onder de nominaties.

Box Office Update - week 26/ 2008

Twee Nederlandse binnenkomers

1-7-2008 Hoe overleef ik... mezelf? komt binnen op de tweede, 21 op de vijfde, Snuf de hond in oorlogstijd op de achtste en In Bruges op de tiende plaats. Sex and the City behoudt de eerste plaats.

Box Office Update - week 25/ 2008

The Incredible Hulk komt binnen op de tweede plaats.

24-6-2008 Niet veel nieuws in de box office deze week. De enige nieuwkomer is The Incredible Hulk, op de tweede plaats. Sex and the City staat nog steeds op de eerste plaats en verder zakt iedere film ongeveer één plaats.

Rol Heath Ledger overgenomen door sterren

Johnny Depp, Jude Law en Colin Farrell willen gedraaide beelden Heath Ledger redden

19-2-2008 Johnny Depp, Jude Law en Colin Farrell hebben toegezegd de rol van de overleden Heath Ledger in de film "The Imaginarium of Docter Parnassus" over te zullen nemen. Zij zullen alle drie de rol van 'Tony' vertolken zodat de al geschoten beelden met Ledger alsnog gebruikt kunnen worden.

Sundance film festival van start

In Bruges opent onafhankelijk filmfestival

18-1-2008 Gisteren is in Park City, Utah het Sundance Film Festival van start gegaan met de vertoning van de film In Bruges. Tijdens het festival wordt een brede selectie aan onafhankelijke films getoond, waarvan een groot aantal een distributeur aan de haak hoopt te slaan.


Cast & Regisseur