compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 27-1 t/m 2-2
Film van de week!
MENU
Inside Llewyn Davis

Nieuws over de film Inside Llewyn Davis

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

Nieuws over Inside Llewyn Davis

Deel van homepage Ziggo

Film1 gratis tijdens coronacrisis

16-3-2020 De vier betaalzenders van Film1 zijn op KPN en Ziggo zijn gratis tijdens de coronacrisis-weken. Voorlopig kunnen klanten een maand lang gratis naar speelfilms kijken die op vaste tijdstippen beginnen. Het aanbod varieert van studio tot filmhuistitels. UPDATE: dinsdag ...

TV-tip: Inside Llewyn Davis, 22:25, NPO3

11-3-2016 nside Llewyn Davis gaat over een week in het leven van de jonge volkszanger Llewyn Davis (Oscar Isaac). Hij reist met zijn gitaar door de New Yorkse wijk Greenwich Village in 1961. Hij worstelt door de koude winter en meer obstakels om het te maken als muzikant.

SHORT 202: Ticky Tacky

7-12-2015 Oscar Isaac kan je kennen uit de films Inside Llewyn Davis en Ex Machina. Deze week zie je hem in de short Ticky Tacky!

Coen-brothers werken samen met Spielberg

21-5-2014 De Coen Brothers (The Big Lebowski, Inside Llewyn Davis) gaan een script schrijven voor de nieuwe film van Steven Spielberg. De film gaat over een advocaat die tijdens de Koude Oorlog onderhandelt over de vrijlating van een Amerikaanse piloot. De hoofdrol is van Tom Hanks.

Speelweek 49: deze week in première

4-12-2013 De winter komt steeds dichterbij, gelukkig kan je wekelijks in de warme bioscopen genieten van nieuwe films. Deze week zijn dat er zes. De film van de week is Inside Llewyn Davis.

Joel en Ethan Coen krijgen Franse onderscheiding

18-10-2013 De regisserende, schrijvende en producerende broers Joel en Ethan Coen hebben woensdag de hoogste culturele onderscheiding van Frankrijk in ontvangst mogen nemen.

Komst film orkaan Katrina

15-10-2013 Producent Scott Rudin heeft de filmrechten van 'Five Days at Memorial' weten te kopen. Het boek gaat over Orkaan Katrina, die in 2005 de Verenigde Staten in haar greep hield. Het is nog niet bekend wie er verder aan de film mee zullen werken.

La Vie d'Adele wint Gouden Palm

26-5-2013 De film La vie d'Adèle van Abdellatif Kechiche heeft zojuist in Cannes de Gouden Palm voor Beste Film gewonnen.

Geen Big Lebowski sequel

24-5-2013 Slecht nieuws voor de fans: er komt geen vervolg op The Big Lebowski. Dit hebben regisseurs Joel Coen en Ethan Coen bekend gemaakt in Cannes.

Nieuwe Coen-brothers heeft Amerikaanse distributie

20-2-2013 Joel en Ethan Coen zouden eigenlijk geen introductie nodig hoeven hebben. Toch heeft het even geduurd voordat ze hun nieuwste film Inside Llewyn Davis verkocht kregen. Het Amerikaanse CBS Films heeft nu de film gekocht waardoor de film eindelijk vertoond kan worden. Wanneer dat is, is nog niet bekend.

De gebroeders Coen willen Justin Timberlake

31-10-2011 Hoewel Justin Timberlake al jaren in de film business zit, is hij pas echt doorgebroken als acteur na The Social Network. Nu wil het regisseursduo Coen hem als één van de hoofdrolspelers voor hun nieuwe film Inside Llewyn Davis. De vraag is nu of Timberlake de rol ook echt accepteert.


Cast & Regisseur

Oscar Isaac
Oscar Isaac
Llewyn Davis
Carey Mulligan
Carey Mulligan
Jean Berkey
John Goodman
John Goodman
Roland Turner
Joel Coen
Joel Coen
Regisseur
Ethan Coen
Ethan Coen
Regisseur
Inside Llewyn Davis poster