compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 27-1 t/m 2-2
Film van de week!
MENU
Home > Films > Jackie > Nieuws
Jackie

Nieuws over de film Jackie

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Nieuws over Jackie

Still uit 'Devotion', wordt verwacht 2022

The Searchers verlengt deal STXfilms

26-2-2021 De samenwerking tussen STXfilms en The Searchers wordt verlengd tot september 2023. STX heeft ook deals aan met distributeurs in Australië, Nieuw-Zeeland, Scandinavië, Oost-Europa en Italië. Eerder brachten ze samen uit Hustlers en All the Money in the World.

Jeroen Krabbé, Hadewych Minis en Theo Maassen © 2018 ArjoFrank Fotografie | BiosAgenda.nl

Opnames film SHIT HAPPENS met Krabbé, Minis en Maassen

Een gezin bol angsten, tekortkomingen en getroebleerde onderlinge relaties

14-8-2018 De opnames voor de film SHIT HAPPENS met Jeroen Krabbé, Hadewych Minis en Theo Maassen beginnen morgen. De film over een autoritaire vader die zijn ziekte voor zijn getroebleerde gezin verzwijgt en komt in net najaar 2019 uit in de bioscoop.

Wie wint de Oscar 2017?

25-2-2017 Het leukste van de Oscars is om ze te voorspellen om er vervolgens achter te komen dat je er volkomen naast zit! BiosAgenda doet ook een poging.

Day17_00112.orf

Speelweek 7: nieuw in de bios!

15-2-2017 Er komen hele mooie films uit: Jackie, Fences en Trainspotting 2 zijn films maar mensen al reikhalzend naar uitkijken. Ook zijn er meer dan genoeg familiefilms. Veel plezier!

Jackie (c) The Searchers

Jackie recensie

'Volstrekt unieke biopic'

15-2-2017 Natalie Portman lijkt met haar titelrol in Pablo Larraíns Jackie verzekerd van een Oscar. Maar vooral toont Larraín na Neruda opnieuw dat hij biopics maakt op een volstrekt unieke en fascinerende wijze.

Genomineerden Oscars 2017 bekend

24-1-2017 Zojuist zijn de genomineerden van the Acacdemy Awards bekend gemaakt, beter bekend als de Oscars. Vooral La La Land kreeg veel nominaties: 14 stuks om precies te zijn.

De prijs waar het allemaal om te doen is.

BAFTA's maakt genomineerden bekend

10-1-2017 De awards vliegen je deze dagen om de oren. Vandaag komen daar de BAFTA's bij, de belangrijkste Britse filmprijzen. Vooral La La Land is veel genomineerd.

Ryan Gosling en Emma Stone in La La Land

Golden Globes maakt genomineerden bekend

12-12-2016 Het is echt weer het seizoen van de awards. Vandaag zijn daar de Golden Globes aan toegevoegd, één van de belangrijkste prijzen voor film en televisie. Vooral La La Land heeft veel nominaties.

Still uit Jackie (c) The Searchers

IFFR maakt eerste titels bekend

16-11-2016 Het International Film Festival Rotterdam heeft zijn eerste titels bekend gemaakt. Deze editie worden voor de tweede keer de titels onderverdeeld in de secties Bright Future, Voices, Deep Focus en Perspectives.

Venetië maakt line-up bekend

28-7-2016 Het filmfestival van Venetië heeft zijn line-up bekend gemaakt. Onder de geselecteerde films die kans maken op de Gouden Leeuw zit ook Martin Koolhoven's Brimstone.

Groepsfoto cast 'Soof'

'Moeders die alles willen'

Cast Soof bekend gemaakt

9-12-2013 Vorige week is de cast van de film Soof bekend gemaakt. BiosAgenda.nl was aanwezig op de castpresentatie en sprak daar onder andere met hoofdrolspeler Lies Visschedijk.

Tweede helft Gouden Kalf nominaties bekend

3-10-2012 De tweede deel van de Gouden Kalf nominaties zijn bekend gemaakt. Vooral Plan C en De Heineken ontvoering hebben veel nominaties. Zeven voor Plan C en zes voor De Heineken Ontvoering.

Jackie naar Canadees filmfestival

15-8-2012 De film Jackie van Antoinette Beumer is geselecteerd voor het Toronto Internationale Film Festival. Het Canadese festival is van de bekendste festivals van de wereld.

(c) Arjo Frank/BiosAgenda.nl

Première Jackie in foto's

9-5-2012 Afgelopen maandag ging in het DeLaMar theater de film Jackie in première. Onze fotograaf was er natuurlijk bij!

(c) eOne

Deze week in première: speelweek 19

9-5-2012 Het is woensdag en dat betekent dat er morgen weer een stel film films in premiere gaan! Het zijn er deze week weer zeven. We zetten ze weer op een rij.

Zussen Beumer verfilmen Sylvia Witteman

27-3-2012 Enige tijd geleden kondigde Antoinette Beumer aan dat ze een film ging maken op basis van de columns van Sylvia Witteman. Nu is bekend geworden dat haar zus Marjolein Beumer het scenario gaat schrijven.


Cast & Regisseur