compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 21-11 t/m 27-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > jOBS > Nieuws

jOBS

***00
Waardering: 3/5

Nieuws over de film jOBS

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

biografie, drama

Nieuws over jOBS
© Universal Pictures

Leven Steve Jobs opnieuw in de schijnwerpers

23-11-2015 Volgende week gaat alweer de tweede film over het leven van Steve Jobs in première. In tegenstelling tot de eerste film uit 2013 met Ashton Kutcher, gaat de nieuwe film echter niet over het hele leven van Jobs, maar concentreert de film zich op drie belangrijke productlanceringen.

Steve Jobs

Nieuw pad voor Jobs film

21-11-2014 De nieuwe film rondom Apple-oprichter Steve Jobs, heeft een andere richting genomen. Producent Sony heeft namelijk het project laten vallen. Eerder kwam er naar voren dat acteur Christian Bale toch van de hoofdrol afzag.

Een Razzie

Razzie nominaties bekend

16-1-2014 De meeste awarduitreikingen zijn voor de allerbesten. Dit is niet het geval bij de Razzies. Een Razzie is een filmprijs voor het slechtste van Hollywood. Deze prijzen zijn dan ook niet altijd even populair bij de sterren.

Full Metal Jacket acteur maakt Walk Like a Man

15-11-2013 Matthew Modine (The Dark Knight Rises, jOBS) zal de verfilming van Walk Like a Man regisseren en produceren. Het boek is geschreven door Donald Honig en gaat over een jongen die de onschuld van zijn oom wil bewijzen.

Speelweek 36: deze week in première

4-9-2013 September is begonnen en dat betekent dat het culturele seizoen weer is begonnen. We merken het ook aan het aantal films uit dat uitkomt: deze week zijn het er zeven! De film van de week is Riddick.