compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU

Justice League 3D

****1/2
Waardering: 4.5/5

Nieuws over de film Justice League 3D

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, avontuur, fantasy, science fiction

Nieuws over Justice League 3D
Doutzen Kroes als Amazone Venelia ©2017 Warner Bros Ent. All Rights Reserved. TM & ©DC Comics

Eerste beeld Doutzen Kroes in Justice League

6-11-2017 Vanaf 16 november keert Doutzen Kroes terug als amazone Venelia in Justice League. Warner Bros. brengt voor de eerste keer het epische actie avontuur naar het grote doek. Geregisseerd door Zack Snyder en met in de hoofdrollen de DC Superhelden zoals Ben Affleck als Batman.

Is Joseph Gordon-Levitt de nieuwe Batman?

27-11-2012 Er gaan geruchten dat Joseph Gordon-Levitt Batman gaat spelen in de film Justice League. Hij zal echter niet het alter ego Bruce Wayne spelen maar John Blake, hetzelfde personage als in The Dark Knight Rises.

Batman zou slechts een van de superhelden in de film zijn. (c) Warner Bros

Wachowski's genoemd voor Justice League

27-8-2012 De verfilming van Justice League is al jaren in productie. De film wil echter niet echt van de grond komen. Nu gaan er geruchten dat Lana Wachowski en Andy Wachowski de film gaan regisseren.

Synopsis distributeur
Warner Bros. Pictures brengt voor de eerste keer het epische actie avontuur Justice League naar het grote doek.

Warner Bros. Pictures brengt voor de eerste keer het epische actie avontuur Justice League naar het grote doek. Geregisseerd door Zack Snyder en met in de hoofdrollen de DC Superhelden tesamen: Ben Affleck als Batman, Henry Cavill als Superman, Gal Gadot als Wonder Woman, Ezra Miller als The Flash, Jason Momoa als Aquaman en Ray Fisher als Cyborg. Gevoed door het herstelde vertrouwen in de mens en geïnspireerd door de onbaatzuchtigheid van Superman, krijgt Bruce Wayne nu te maken met een nog grotere vijand. Maar gelukkig krijgt hij hulp van een nieuwe bondgenoot: Diana Prince. Batman en Wonder Woman moeten snel een team van metahumans samenstellen om de strijd aan te gaan met deze nieuwe dreiging. Maar ondanks het team van superhelden, Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller), is het misschien al te laat om de wereld te behoeden voor een catastrofale ramp.